Napisano 24 Luty 200520 l Siema. Postanowilem wymodelowac sobie kieszen na dysk ;] oto kilka renderkow z mojej dotychczasowej pracy Prace renderowane w brazilu.
Napisano 24 Luty 200520 l model ładny ale wydaje mi sę że za szeroki przecierz sama kieszeń nie jest na całą szerokość kompa
Napisano 24 Luty 200520 l teraz proporcjami przypomina cd-rom przypacz się tej http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2061
Napisano 24 Luty 200520 l Autor hmm... moze masz racje, zwerze troche i pokaze przy nastepnym update`cie
Napisano 24 Luty 200520 l Wszystko modelowane czy cięte ???? POkaż siateczke jak można :D A swoją droga to ładne toto ;)
Napisano 24 Luty 200520 l Autor wszystko modelowane ;] ciete byly tylko te otwory w klapce i nie wiem jak wyrenderowac siatke na obiekcie, wiec jak mi powiecie to pokaze ;] ( render: brazil )
Napisano 24 Luty 200520 l Autor maly updejt: dorobilem juz nieco elementow podlaczeniowych i calosc nieco zawezilem ( ta tasma chyba jednak mi nie wyszla ;] )
Napisano 25 Luty 200520 l no rzeczywiscie ta tasma to dosc mocno ci nie wyszla ;] chyba ze rextura zrobi swoje ;]