Napisano 24 Luty 200520 l Nie wiedziałem gdzie sie zgłosić - potrzebuje pomocy - jeżeli robie animacje w maxie to czy da sie zapisac ją w formacie maxa ?? Czy są jakies tutki mówiące jak sie robi animacje ??
Napisano 24 Luty 200520 l animacja jest zapisana w formacie maxa w danym pliku sa wszystkie informacje powiedz konkretnie o co Ci chodzi bo twoje pytanie jest dosć chaotyczne
Napisano 24 Luty 200520 l Autor chodzi mi aby uzyskać animacje w formacie gif a sa jakies tutki w necie ??
Napisano 24 Luty 200520 l odrazu do gifa chyba nie da się renderowac ale możesz zapisać całą animacje w jpg i potem w jakimś programie wszystkie klatki posklejac do kupy
Napisano 24 Luty 200520 l Prywatnie polecam PNG, no chyba ze jakosc nie jest potrzebna to jpg wystarcza :) Wystraczy ze przy renderingu dasz zeby zapisywal do pliku a plik jakos tam sobie nazwiesz np: klatka.png jak bedziesz renderowal animacje do kolejnych plikow klatka0000.png, klatka0001.png i tak dalej
Napisano 24 Luty 200520 l przecież jak da by renderował animacje do jpg czy png to zapisze mu każdą klatke w osobnym pliku automatycznie
Napisano 24 Luty 200520 l no wydaje mi sie ze to walsnie napisalem, a jesli napisalem cos innego to przepraszam, ale po calym dniu na studiach moglem sie zle wyslowic :D
Napisano 24 Luty 200520 l ja poprostu zrozumiałem że ma renderowac każdą klatke samemu dlatego napisałem coś podobnego