Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wlasnie aby wprowadzic cos "innego" do sceny to rozmazalem drugi plan,

to z nazewnictwem mam nadzieje ze mi wybaczycie, jestem tu nowyt i taki byk juz sie nie powtorzy :-)

Napisano

mi sie taki dof nawet podoba

ale

zmienilabym pozycje tego pionka na pierwszym planie tak,zeby bardziej przyciagal wzrok, bo teraz mam wrazenie ze nie wiadomo na czym sie skupic-na tym rozmazanym co jest po srodku czy na ostrym z boku,chyba wiesz o co mi chodzi.

no i ja bym ta scene rozwiazala bardziej graficznie niz realistycznie,ale to takie moje skromne odczucie-pokombinowalabym z polaczeniem b&w z czerwienia np i zrobila moze jakies bardziej abstrakcyjne tlo i niz wymodelowane otoczenie.ale nie wiem.moze ktos inny inaczej ci doradzi.

tak czy siak, proste to ale przyjemne.

pozdrawiam :]

Napisano

Czy mi sie wydaje czy ta szachownica jest nierowna ? :O

Hmm... robisz prace i sam nie wiesz co w niej ma byc? :)

Napisano
  • Autor

szachownica w rzeczywistosci jest rowna ale pobawilem sie ustawieniami kamery tak aby bylo wrazenie lekko zwiekszonej perspektywy, dziwnie to brzmi.... mam nadzieje ze biecie o co mi chodzi...

Napisano

cos duzo ostatnio tych szachow wyrasta.

ze krzywe chodzi chyba o to ze linie miedzy polami sa powykrzywiane i raz grubsze raz ciensze.

mozna by zrobic cos takiego: jakies dwie duze figury stoja z przodu (wyolbrzymione przez perspektywe), a przed nimi wystraszony kuca jakis maly pionek przeciwnika.

Napisano

Ania luknij na to

Pierwszy dalem szachy przynajmnije w ostanich 6 miesiacah pojawilo sie ich sporo... a teraz to samo z Audi a3 luknij ile ich jest :]

Napisano

a ja na zadne audi nie lukam, bo ja zasadniczo unikam aut wszelkiego rodzaju, zreszta ich nie rozrozniam.