eska Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 Witam Rok tem chciałem zacząć bawić sie maxem ale nie wyszło, teraz robie to ponownie (wiecej czasu) Chciałem zrobic autko ale niestety nie dam rady jeszcze więc zaczołem od czegoś prostszego, od stolika. wykonałem go wg. tutoriala. ale mam problem z oswietleniem. moje pytanie brzmi jak to oswietlic (jakim swiatlem) zeby to jakos wygladalo? wstawłem skylight ale przepala mi renderek p.s drugi problem. poustawialem cos w opcjach renderu i łączenia ścian sa poszarpane, dlaczego? dzięki za pomoc
eska Napisano 26 Luty 2005 Autor Napisano 26 Luty 2005 było ustawiłem skylight tak jak w tutku i kicha :) przepalilo. ale cos tam juz zrobilem
AGmakonts Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 o ile mi się zdaje to w tutku renderowali mentalem jeśli renderujesz czym innym to raczej tutek niewiele da a jeśli mentalem to proponuje pobawić sie inręsywnością
lpshinoda Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 ja robiłem kiedyś ten sam tutorial i nie miałem problemu z oświetleniem, poza tym w tutorialu jest wszystko opisane i pokazane, mi wyszło to tak...
Rekomendowane odpowiedzi