Triple X Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 heh no ja tehs jak wiele osób mam problem z brazil glass. Mianowicie chce zrobić szybkę do mojej bryczki ale nie chce żeby ona tak bardzo wszystko powiększała i lekko zniekształcała !!. Pliss shelp :)
barm Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 tyle postow juz pusciles a czytasz jakies? zerknij 3-4 nizej [urwanie glowy] bez urazy
fotoas Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 berm_ ale z ciebie pisarz.. lubisz tak klepac zamiast napisac ze chodzi o IQR w materiale szkla poczytaj o IQR to podstawy !! panie Triple X !! pozdrawiam fotoas
campo Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 Sprostowanie: IOR, nie IQR (ani IRQ, IRC, ICQ itp) - czyli wspolczynnik zalamania swiatla. To jest na fizyce w pierwszej klasie szkoly sredniej. Uczyc sie trzeba, nie wagarowac. I dosc juz pytan o \"soczewki\" i \"lupy\".
Gość AcidBoyXL Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 chodzenie na wagary ma rowiez wiele wartosci edukacyjnych ze tak zekne [pokazal jezyk] a szklo to najlepszy przyjaciel czlowieka wiec pytac sie trza [winko]
Rekomendowane odpowiedzi