Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam !

Mam pytanie co jest potrzebe młodemu(konkrt. 15lat) kolesiowi interesujacemu sie architektura odrazu mowie ze nic nie wiem na ten temat i czy zgdodzicie sie przyjac malego nooba pod swoje skrzydla ??:P

thx

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ołówek, naljepiej automatyczny, ale grubszy, i papier.

Napisano

interesuje mnie urbanistyka i wnetrza

Napisano

Rozglądaj się wokół siebie, obserwuj otoczenie, także to żywe, poszukaj dobrej literatury na ten temat, dobrze jest też poznać zasady kompozycji, zasady budowania nastroju/atmosfery za pomocą barw, formy, kształtu, światła... podstawy psychologii też są mile widziane;]

Napisano

a jakies oprogramowanie na kompa ? zeby przeniesc "wizje" na kompa i sie wam pochwalic

Napisano

jesli juz architektura to podstawy autocada , architectual desktop , no max to do vizualizacji dobry + v.ray

duzo rysuj ... szkicuj wszystko musisz idealnie wylapac perspektywy , wyjdz czasem w lato na dwor ... usiądz na przeciwko jakiegos budynku i go naszkicuj ... (bez zbednych pierdół , byle konstrukcja byla poprawnie przedstawiona)

jestes z Wawy ... wiec popytaj sie o jakichs architektow ... moze ktos ze znajomych jest na tym kierunku ...