Kamil Ciechanowicz Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Witam!!! Mam maly problem a mianowicie przy instalacji i pozniej probie uruchomienia 3ds max (próbowałem na 3ds max 3 i 4 )wywala mi sie błąd na ekranie i nie wiem co jest grane czy to program czy w systemie mam cos nie tak ,zamieszczam screen tego błedu ,pozdrawiam
mirach Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Max 3 ? A na jakim systemie chcesz to odpalic ? bo pamietam ze chyba z maxem 4 byl problem z odpaleniem pod XP
Gość Klimowicz Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Moze poprubuj uruchomic maxa z parametrem -h i sprawdz co sie dzieje w ustawieniach driverow (dostawalem swojego czasu podobny komunikat jak chcialem odpalic maxa na heidi, nie chcial za nic - chociaz zbytnio mnie to nie martwilo). Aleksander mozesz mi powiedziec co to za parametry ? bo niezbyt czaje o co chodzi, pracowalem na system XP , maxR3 i dzialalo wszystko , ale po kupnie nowego dysku, i zainstalowaniu maxa występuje wlasnie tem blad pozdro
AGmakonts Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 daj uruchom wybierz maxa i po pliku i spacji wpisz -h
Gość Klimowicz Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 daj uruchom wybierz maxa i po pliku i spacji wpisz -h jak narazie z tym parametrem nieskutkuje :( , jest jakis inny sposob ? jak myslicie czy reinstal systemu cos da ? Pozdrawiam
Gość Klimowicz Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Nowa CDILLA? fajnie bybylo jakby mi ktos wyslal te nowa cedille, nie moge nigdzie zessac :( prosze na [email protected]
kurt_hectic Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 max 3 i 4 - ! to sa straocie, uzywaj maxa 6 lyb nowysz- wtedy na nowych win nie bedziesz mila problemow !
Gość Klimowicz Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 max 3 i 4 - ! to sa straocie uzywałBYM nowszego jak tylko bi mi sprzet pozwolil na to jak narazie chodzi tylko 3dsmax 2x :( pozdrawiam
zeus32 Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Tak , to napewno konflikt xp (nt) z 3dmaxem wydaje mi sie ze jezeli decydujesz sie na instalowanie 3dmaxa v4 to raczej zainstaluj sobie win98 lub win 2000 (ale nie jestem pewny czy zda examin) win98 nie jest super , ale w zasadzie wszystko chpodzi. Powodzenia
Gość obcyx Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 taki chlyt martentindowy ALE DZIAŁA http://members.lycos.co.uk/gfx3d/download/c-dilla3.25.010.zip
Rekomendowane odpowiedzi