Mcode Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Witam miałem wcześniej wontek "Świą tynia słońca" lecz nie miałem pomysłu jak ją zrobić. Teraz chcę zacząć z taką kompozycją opuszczony statek kosmiczny z ziemi w roku 2100:rolleyes: z wielką wyrwą w kadłubie na 2 planie a na pierwszym hełm z wybitą szybką. Dołamczam rendera:
Murky Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Pomysl ciekawy, jesli sama praca bedzie rownie ladna to powinno byc dobrze :) Jesli chodzi o statek to widzi mi sie statek wkomponowany w jakis busz, juz zarosniety miejscami mchami. Tylko czy taka zielen bedzie jeszcze w 2100? Poza tym jak na 2100 przydalby sie jakis statek sporawych rozmiarow a nie kapsula ewakuayjna :D Z niecierpilowacia oczekuje na pierwsze rendery
Mcode Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 Dodałem pierwszy render hełmu kosmicznego który będzie na pierwszym planie. Jeszcze musze go poprawić i dodać pare elementów oraz detali.
AGmakonts Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 oj jeśli będzie na pierwszym planie to masz bardzo wiele pracy przy tworzeniu detali i naprawie siatki
Rekomendowane odpowiedzi