SCORPI Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 tak więc taki problem... śledzenie ruchy podczas pracy na tablecie piórkiem co chwile mi sie zmienia :| znaczy z bez bezwględnego na względne i tak ciągle... w dodatku co chwile wskaźnik skacze w różne to strony ekranu... co zrobić???
saygon Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 moze się sterowniki zrypały? odinstyaluj urządzenie i zainstaluj ponownie.czyli wszystkie sterowniki i usuń trejestrru windy samo urządzenie.
ukyo Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 ma ten sam problem juz 2 miesiac i nic: jak na razie nie pomoglo: -odeslanie do serwisu gdzie chhodzil oki -badanie czy to nie zakluca radio czy cos -u innych ludzi chodzi wszedzie -wszystkie mozliwe stery teraz mi pozostalo jeszcze: -zmiana systemu na win xp [boje się] -sprawdzic z laptopem czy mi cos nie zakluca w mieszkaniu -albo chce sprobowac podlaczyc do plyty 2 dodatkowe usb i z nimi probowac... jak cokolwiek pomoze tobie pliz pisz!!
MareG Napisano 3 Maj 2003 Napisano 3 Maj 2003 Panowie SCORPI i ukyo: przeczytajcie prosze moja ostatnia wypowiedz w tym poscie: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=1964&page=2 opisany (dosc podobny) problem mojego Pentagrama XL doslownie przestal istniec odkad CIAGLE mam wlozona kartke pod powloke tabletu. Wszystko dziala idealnie! pozdr Marek
Rekomendowane odpowiedzi