tadzik Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 ćwiczenie na NURBSach, ale nie chcialem modelu dla modelu, wiec powstało to...
MareG Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Interesująca praca - prosto, przyjemnie i dobrze skomponowane. Bardzo mi się to podoba. Pozdr
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 ciekawa owszem ciekawa tylko za chiny nie wiem co to jest na drugim planie to ze wzorkiem
tadzik Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 to chyba chodzi o telewizor z wojakami :) szkoda ze to jest nieczytelne troszke poprawilem, ale sam juz nie wime czy nie spierniczylem tym samym... help?
dom_in Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 fajna kompozycja. niczego sobie.. smierdzi profeska ;) pozdro
tadzik Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 dof robiony w maxowym videoposcie ewentualnie doprawiony w shopie... w przypadku TV zdjety nawet :) ale shopa jest tutaj jak na lekarstwo :)
sartr Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 dziwne....mnie sie to niepodoba - no ale o gustach sie nie dyskutuje wiec mi wybaczcie
tadzik Napisano 10 Maj 2005 Autor Napisano 10 Maj 2005 dziwne....mnie sie to niepodoba - no ale o gustach sie nie dyskutuje wiec mi wybaczcie ale to o to chodzi, ze moze sie komus podobac lub nie - potemu to forum azliaz i wszak tez jest, choc moje ego wolaloby, by sie podobalo...
ZiBi_PL Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 mi sie podoba. ale ten dywan troche za gesty jest chyba, jakos wyglada tak dziwnie. No i moze tych zabawek troske malo jest ?
Rekomendowane odpowiedzi