ciapaty Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 szukam jakiegos plugina do maxa który... gasi kompa po zakonczeniu renderingu... jest cos takiego??? ja chce isc spac a to sie jeszcze liczy i konca nie widac :(
Lumpy Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Nigdy nie spotkałem czegoś takiego, poszukaj lepiej w opcjach rendera. Ale nawet jeśli znajdziesz taką opcję nie przyspieszy to przeliczania. :) Nie rozumiem tego uzasadnienia
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 było by fajnie mieć coś takiego przynajmniej komp nie musi chodzić całą noc ale jeśli wiesz że np render potrwa ok 8 godzin to nastawiasz by wyłączył się z 9 i pół jakims programikiem ja tak robie
Polik Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 a jakiego programiku uzywasz? bo ja kiedys uzywalem jakiegos (nazwy juz nie pamietam) ale mi sie komp zawieszal no i tak sie nie wylaczal.
ciapaty Napisano 5 Marzec 2005 Autor Napisano 5 Marzec 2005 o to chodzi, zeby sie komp do rana nie krecil... raz ze chuczy dwa te prad zjada :) a z kad wiedziec ile potrwa render??? w okienku nie wyswietla sie prognoza :/
3dsmaxman Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 ja umiem programować w C/C++, wiec jedynie spytalem sie na jednym forum o instrukcję do wylaczania komputera, i jak odpowiedza to napisze krotki programik pod MS Win :)
Rekomendowane odpowiedzi