Gość mohi Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Nie jest to pytanie zwiazane z max3d jednak moze ktorys z fachowcow bedzie umial mi podpowiedziec. Chodzi mi o uzyskanie z dwoch sasiadujacych klatek filmowych (obrazow jpg) klatke posrednia ktora moznaby bylo wsatwic miedzy te dwie klatki. Jakie techniki umozliwia mi uzyskanei takiego efektu? Dodan ze interesuje mnie bardziej rozwiazanie programowe niz przy uzyciu dostepnych narzedzi. Z gory dziekuje za odpowiedz
sbx Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 nie wiem co masz na mysli piszac programowe rozwiazania lecz jesli nie chodzi ci o napisanie wlasnego programu :) to sprobuj programami tego typu http://www.stoik.com/morphman/ lub pobaw sie w TimeRemap i Echo w AfterEffects ?
Kris_R Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Doskonałym programem tego typu jest Retimer.... robi dokładnie to, czego szukasz. Potrafi wrysować pracyzyjnie dowolną ilosć pośrednich klatek z atomata, praktycznie bez ingerencji ze strony użytkownika. Polecam
Rekomendowane odpowiedzi