Napisano 6 Marzec 200520 l witam, zaczalem sobie modelowac moja druga w zyciu glowe i mam nadzieje, ze z ta zajde dalej niz z poprzednia ;) Zainspirowal mnie nowy tutek, a w nim lalki, totez zaczelo sie od tego, ale w miedzyczasie postanowilem, ze zrobie sobie laske szamanska, ktorej zwienczeniem bedzie ta wlasnie glowa. WIPa zakladam, zeby sie zmobilizowac, bo teraz glupio bedzie porzucic ten model. co ludzie powiedza? ;) wszelka krytyka i komentarze jak najbardziej pozadane na pierwszy ogien idzie zarys glowy pozdrawiam ps: wiem, ze siatka nie jest najwyzszych lotow :) ale po to wlasnie praktykuje ;] //edit: wbrew pewnym sugestiom nie chodzi tutaj o kobiete z bliskiego otoczenia szamana, ale o prawdziwa drewniana LASKE :)
Napisano 6 Marzec 200520 l wiec wylicze: -czolo dosun (?) blizej srodka glowy; -ten nos chyba za spiczasty, ale takie mogles miec zamerzenie, wiec nie wiem; -ucho stanowczo za plaskie; -gorna warga po bokach jest chyba za cienka. Mam nadzieje ze te uwagi sie przydadza. ;) pozdrawiam