Gość mariola Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Witam, chciałabym poinformować o uruchomieniu nowego serwisu internetowego www.ceneo.pl Serwis Ceneo.pl jest porównywarką cen towarów dostępnych w polskich sklepach internetowych. Proszę o ocenę i uwagi do strony. pozdrawiam Mariola
Marcin_ps Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 nie kazdy ma kolor okna w windzie ustawiony na standradowy bialy ja mam leciutki niebieski i wtedy tam gdzie nie masz zaklepanego backgrounda w kodzie to mam niebieski i sie strona paskudzi popraw to i bedzie oki
polka dot Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 ladnie i estetycznie chociaz troche nuudno pzdr
Gość tramper Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Ja mam trochę mieszane uczucia. Góra ładna, gdyby nie to że czasem się mi przesuwa na Firefoxie. Ogółem duży serwis głównie skryptowany, gdzie designu raczej za dużo nie ma. Ogółem przyjemnie się na to patrzy, ale w gąszczu innych dużych serwisów specjalnie się dla mnie nie wyróżnia.
Krzysiek Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Całkiem fajny layaut, przyjemny dla oka. Ja bym tylko zmienil ten button, tak aby nie byl standardowy tylko w stylu i kolorystce reszty serwisu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi