misiekhc Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 witam, mam pytanko do ludzi z wrocka, gdzie można sie zapisać na jakieś zajecia z rysunku, malunku, ogolnie plastyczne, zeby jakis akcik pocwiczyc, martwa porysowac, chodzi mnie o darmowe zajecia, roznego rodzaju kolka itp. dodatkowo chcę się zapytać gdzie moge sobie wydrukować plakat, format 50x70 nie mam na razie pojęcia o tym, myślalem może że kupie papier z polyskiem i wyplotuje sobie ( ale z kolei nie wiem gdzie dostane papier w takim formacie, bo nie znam sklepow) , moze znacie jakies stronki drukarni dzialajacych we wrocku? pozdr
dirty Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 witam, mam pytanko do ludzi z wrocka, gdzie można sie zapisać na jakieś zajecia z rysunku, malunku, ogolnie plastyczne, zeby jakis akcik pocwiczyc, martwa porysowac, chodzi mnie o darmowe zajecia, roznego rodzaju kolka itp. tez bylbym zainteresowany. ktos cos wie? aha, nie musi byc za darmo :)
razor Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 tez bylbym zainteresowany. ktos cos wie? aha, nie musi byc za darmo :) ......przecież podałem gg.
hubiii Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 sklepy z art papierniczymi i roznego rodzaju przyborami kupisz na JADKACH ( odrzanska ) co do plakatu kiedys jak bylem w szkole reklamy robilem plakaty tak : miale wydruk lub plik odbijalem w 2 czesciach na kolorowym xero podklejalem tasma dwu stronna na fajnej grubszej tekturce i wsio .. :) efekt zajebisty tanim kosztem .. nie wiem ile teraz ploter drukujacy kosztuje :(
Rekomendowane odpowiedzi