Napisano 8 Marzec 200520 l witam, mam pytanko do ludzi z wrocka, gdzie można sie zapisać na jakieś zajecia z rysunku, malunku, ogolnie plastyczne, zeby jakis akcik pocwiczyc, martwa porysowac, chodzi mnie o darmowe zajecia, roznego rodzaju kolka itp. dodatkowo chcę się zapytać gdzie moge sobie wydrukować plakat, format 50x70 nie mam na razie pojęcia o tym, myślalem może że kupie papier z polyskiem i wyplotuje sobie ( ale z kolei nie wiem gdzie dostane papier w takim formacie, bo nie znam sklepow) , moze znacie jakies stronki drukarni dzialajacych we wrocku? pozdr
Napisano 30 Marzec 200520 l witam, mam pytanko do ludzi z wrocka, gdzie można sie zapisać na jakieś zajecia z rysunku, malunku, ogolnie plastyczne, zeby jakis akcik pocwiczyc, martwa porysowac, chodzi mnie o darmowe zajecia, roznego rodzaju kolka itp. tez bylbym zainteresowany. ktos cos wie? aha, nie musi byc za darmo :)
Napisano 4 Kwiecień 200520 l tez bylbym zainteresowany. ktos cos wie? aha, nie musi byc za darmo :) ......przecież podałem gg.
Napisano 20 Kwiecień 200519 l sklepy z art papierniczymi i roznego rodzaju przyborami kupisz na JADKACH ( odrzanska ) co do plakatu kiedys jak bylem w szkole reklamy robilem plakaty tak : miale wydruk lub plik odbijalem w 2 czesciach na kolorowym xero podklejalem tasma dwu stronna na fajnej grubszej tekturce i wsio .. :) efekt zajebisty tanim kosztem .. nie wiem ile teraz ploter drukujacy kosztuje :(