Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam, mam pytanko do ludzi z wrocka, gdzie można sie zapisać na jakieś zajecia z rysunku, malunku, ogolnie plastyczne, zeby jakis akcik pocwiczyc, martwa porysowac, chodzi mnie o darmowe zajecia, roznego rodzaju kolka itp.

dodatkowo chcę się zapytać gdzie moge sobie wydrukować plakat, format 50x70

nie mam na razie pojęcia o tym, myślalem może że kupie papier z polyskiem i wyplotuje sobie ( ale z kolei nie wiem gdzie dostane papier w takim formacie, bo nie znam sklepow) , moze znacie jakies stronki drukarni dzialajacych we wrocku?

pozdr

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 978
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
witam, mam pytanko do ludzi z wrocka, gdzie można sie zapisać na jakieś zajecia z rysunku, malunku, ogolnie plastyczne, zeby jakis akcik pocwiczyc, martwa porysowac, chodzi mnie o darmowe zajecia, roznego rodzaju kolka itp.

tez bylbym zainteresowany. ktos cos wie?

aha, nie musi byc za darmo :)

Napisano
tez bylbym zainteresowany. ktos cos wie?

aha, nie musi byc za darmo :)

......przecież podałem gg.

Napisano

sklepy z art papierniczymi i roznego rodzaju przyborami kupisz na JADKACH ( odrzanska )

co do plakatu kiedys jak bylem w szkole reklamy robilem plakaty tak : miale wydruk lub plik odbijalem w 2 czesciach na kolorowym xero podklejalem tasma dwu stronna na fajnej grubszej tekturce i wsio .. :) efekt zajebisty tanim kosztem .. nie wiem ile teraz ploter drukujacy kosztuje :(