Napisano 8 Marzec 200520 l Taka sobie pracka. Jestem sredenio poczatkujacym uzytkownikiem ( uzywam maxa gdzies od 2 miech).Jak widać miałem małe problemy z oswietleniem i z mgłą. Jesli moge prosić was o pomoc ? Co jest tu źle i (podejzewam ze duzo :P) jak by to mozna poprawić. pzdr
Napisano 8 Marzec 200520 l Jak na 2 miechy to całkiem nieźle. Ale: 1. Nie wysiliłeś się przy modelowaniu, więc posiedź trochę nad texturkami. Np. walnij jakieś griffiti na murze. 2. Obrazek na bilbordzie zdecydowanie za prosty. 3. Reflektory, jak na mój gust, troszke za duże.
Napisano 10 Marzec 200520 l No przy scence nie napracowałeś się za dużo. Wykorzystałeś tylko podstawowe obiekty, no chyba nawet tylko box. Zmień oświetlenie i popraw tekstury to znaczy zmień ich natężenie ale to już raczej w edytorze materiałów w maxie.
Napisano 10 Marzec 200520 l rzeczywiście jak na początki to ok ale ja bym dodał bumpa na ściane albo displace, pomniejszył reflektory co już było powiedziane i dał mniejszy zasięg światłą z reflektorow