Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Poniżej kilkal inków do moich ostatnich prób z ołówkiem(i kredkami...). Może po mnei jechac do woli:)

1.To miał być mój autoportret...w rzeczywiśtości mam jeszcze paskudniejsza mordę.

autoportret16tl.jpg

2.Rysunek zrobiony dla kolegi i przy okazji troche oszukany. Naszkicowałełem ogólny kształt prosto ze zdjecia.

syrenkabypaul2bf.jpg

3.Rysunek na zamówienie

...przez 2 miesiącenie mogłem sie do tego zabrać w końcu zrobiłem podbnie jak w przypadku syrenki...buuu!!! Staczam się! :(

dziewczynka13uw.jpg

4.Cyber śmierć...nic orginalnego...

cyberdeath3go.jpg

5.Śurrealizm...miało być coś w rodzaju obrazów Salvadore Dali z realistycnzym tłem.Miało tak być...

szachytowarzystwo7yj.jpg

6.Rcyerz ciemnej strony mocy...

sithsoldier4mf.jpg

7.Jak widac...zombiak....

zombie4ty.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 5,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jakis potencjal w Tobie jest :) cwicz, pracuj, rysuj, trenuj (a najlepiej przerzuc sie na digital 2D :D ) bedzie dobrze ;)

Ja tam jak narazie sie z portretami wstrzymuje, bo twarz to jeden z trudniejszych elementow do narysowania :P

Napisano

Widać cierpliwość i duży potencjał! Teraz trzeba by go jakoś ukierunkowaci nadać mu kształt bardziej profesjonalny.

W przeciwieństwie do kolegi DEUS'a zachęcam do rysowania 'analogowo', bez tego ani rusz... digit można sie uczyć przy okazji :) Do nauki najlepszy jest ołówek.

Napisano
  • Autor

Czyli rozumiem ,że rysunki są do d**y ,ale może kiedyś uda ma się coś porządnego nabazgrać. Cóż...będę próbował:)

Napisano

Bardzo mi sie podobają rysunki z natury:)(syrenka rulez), te z wyobraźni już trochę mniej. Ćwicz, bo jak już zostao powiedziane potencjał w Tobie jest:) Moja rada to taka,żebyś zmiekczył nieco kreskę przy rysowaniu włosów, prowadź ją swobodniej. Pozdrawiam i czekam na więcej:)

Napisano

ja bym tak z wyobrazni nie narysowal , nie poddawaj sie rysuj rysuj i jeszcze raz rysuj to podstawa i kazdy Ci to powie , wiec do dziela ! ;)

Napisano

jak to Śledziu kiedys powiedzial... "zeby byc dobrym trzeba zajedwabiście duzo rysowac" lub cos w tym stylu :>

Napisano

szczerze moowiac(piszac) to ten twooj autoportret przypomina mnie hehehe...wlasciwie

to ja:P

Napisano

Autoportret i syrenka sa bardzo fajne(widac talent).Rysowanie z wyobrazni jest duzo trudniejsze.