Napisano 11 Marzec 200520 l Poniżej kilkal inków do moich ostatnich prób z ołówkiem(i kredkami...). Może po mnei jechac do woli:) 1.To miał być mój autoportret...w rzeczywiśtości mam jeszcze paskudniejsza mordę. 2.Rysunek zrobiony dla kolegi i przy okazji troche oszukany. Naszkicowałełem ogólny kształt prosto ze zdjecia. 3.Rysunek na zamówienie ...przez 2 miesiącenie mogłem sie do tego zabrać w końcu zrobiłem podbnie jak w przypadku syrenki...buuu!!! Staczam się! :( 4.Cyber śmierć...nic orginalnego... 5.Śurrealizm...miało być coś w rodzaju obrazów Salvadore Dali z realistycnzym tłem.Miało tak być... 6.Rcyerz ciemnej strony mocy... 7.Jak widac...zombiak....
Napisano 11 Marzec 200520 l jakis potencjal w Tobie jest :) cwicz, pracuj, rysuj, trenuj (a najlepiej przerzuc sie na digital 2D :D ) bedzie dobrze ;) Ja tam jak narazie sie z portretami wstrzymuje, bo twarz to jeden z trudniejszych elementow do narysowania :P
Napisano 11 Marzec 200520 l Widać cierpliwość i duży potencjał! Teraz trzeba by go jakoś ukierunkowaci nadać mu kształt bardziej profesjonalny. W przeciwieństwie do kolegi DEUS'a zachęcam do rysowania 'analogowo', bez tego ani rusz... digit można sie uczyć przy okazji :) Do nauki najlepszy jest ołówek.
Napisano 12 Marzec 200519 l Autor Czyli rozumiem ,że rysunki są do d**y ,ale może kiedyś uda ma się coś porządnego nabazgrać. Cóż...będę próbował:)
Napisano 12 Marzec 200519 l Bardzo mi sie podobają rysunki z natury:)(syrenka rulez), te z wyobraźni już trochę mniej. Ćwicz, bo jak już zostao powiedziane potencjał w Tobie jest:) Moja rada to taka,żebyś zmiekczył nieco kreskę przy rysowaniu włosów, prowadź ją swobodniej. Pozdrawiam i czekam na więcej:)
Napisano 12 Marzec 200519 l ja bym tak z wyobrazni nie narysowal , nie poddawaj sie rysuj rysuj i jeszcze raz rysuj to podstawa i kazdy Ci to powie , wiec do dziela ! ;)
Napisano 12 Marzec 200519 l jak to Śledziu kiedys powiedzial... "zeby byc dobrym trzeba zajedwabiście duzo rysowac" lub cos w tym stylu :>
Napisano 12 Marzec 200519 l szczerze moowiac(piszac) to ten twooj autoportret przypomina mnie hehehe...wlasciwie to ja:P
Napisano 26 Marzec 200519 l Autoportret i syrenka sa bardzo fajne(widac talent).Rysowanie z wyobrazni jest duzo trudniejsze.