Paul_PL Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Poniżej kilkal inków do moich ostatnich prób z ołówkiem(i kredkami...). Może po mnei jechac do woli:) 1.To miał być mój autoportret...w rzeczywiśtości mam jeszcze paskudniejsza mordę. 2.Rysunek zrobiony dla kolegi i przy okazji troche oszukany. Naszkicowałełem ogólny kształt prosto ze zdjecia. 3.Rysunek na zamówienie ...przez 2 miesiącenie mogłem sie do tego zabrać w końcu zrobiłem podbnie jak w przypadku syrenki...buuu!!! Staczam się! :( 4.Cyber śmierć...nic orginalnego... 5.Śurrealizm...miało być coś w rodzaju obrazów Salvadore Dali z realistycnzym tłem.Miało tak być... 6.Rcyerz ciemnej strony mocy... 7.Jak widac...zombiak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 jakis potencjal w Tobie jest :) cwicz, pracuj, rysuj, trenuj (a najlepiej przerzuc sie na digital 2D :D ) bedzie dobrze ;) Ja tam jak narazie sie z portretami wstrzymuje, bo twarz to jeden z trudniejszych elementow do narysowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Widać cierpliwość i duży potencjał! Teraz trzeba by go jakoś ukierunkowaci nadać mu kształt bardziej profesjonalny. W przeciwieństwie do kolegi DEUS'a zachęcam do rysowania 'analogowo', bez tego ani rusz... digit można sie uczyć przy okazji :) Do nauki najlepszy jest ołówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 Czyli rozumiem ,że rysunki są do d**y ,ale może kiedyś uda ma się coś porządnego nabazgrać. Cóż...będę próbował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 nie no, dlaczego do d**y ? zle nie jest, ale cwiczyc trzeba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fira Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Bardzo mi sie podobają rysunki z natury:)(syrenka rulez), te z wyobraźni już trochę mniej. Ćwicz, bo jak już zostao powiedziane potencjał w Tobie jest:) Moja rada to taka,żebyś zmiekczył nieco kreskę przy rysowaniu włosów, prowadź ją swobodniej. Pozdrawiam i czekam na więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 ja bym tak z wyobrazni nie narysowal , nie poddawaj sie rysuj rysuj i jeszcze raz rysuj to podstawa i kazdy Ci to powie , wiec do dziela ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 jak to Śledziu kiedys powiedzial... "zeby byc dobrym trzeba zajedwabiście duzo rysowac" lub cos w tym stylu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 szczerze moowiac(piszac) to ten twooj autoportret przypomina mnie hehehe...wlasciwie to ja:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogo_20 Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 good good nice :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Autoportret i syrenka sa bardzo fajne(widac talent).Rysowanie z wyobrazni jest duzo trudniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi