Sajrusx Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 No to jest jak widać zapalnicha, niemile widziane nieocenianie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Nie postarales sie, mi sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 awszem miernie mogłeś jeszcze materiały i oświetlenie i zapalniczke dopracować (zrobić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferdkowaty Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Lepiej wróć do WIP i popracuj nad sceną. Materiały są straszne. Lepiej daj jakieś standardowe z Maxa i wtedy lepiej wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F'Uriel Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Dla mnie to wyglada jak taki dezodorant w sztyfcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomi_0515 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Pisze tylko dla tego, że prosiłeś. w każym razie ja nie miałem jeszcze styczności z grafiką 3d, a po tym jak oceniają Cię inni wychodzi że nie jest to za very :D:D. Mi w każdym razie sie podoba. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 za szybko chcesz skaczyc ... i nic z tego nie wychodzi ciekawego ... prosisz ludzi zeby pisali w twoim watku ? :> lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal111 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Jesli chodzi o mnie to jestem na nie.Wyglada to nie bardzo.Tex leza,model moglbys jeszcze poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Pisze tylko dla tego, że prosiłeś. w każym razie ja nie miałem jeszcze styczności z grafiką 3d, a po tym jak oceniają Cię inni wychodzi że nie jest to za very :D:D. Mi w każdym razie sie podoba. :D :) A tak poważnie to napisze co inni: materiały mocno leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 no to jak zrobić żeby nie leżały...bo na razie to leży zapalniczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi