Napisano 11 Marzec 200520 l awszem miernie mogłeś jeszcze materiały i oświetlenie i zapalniczke dopracować (zrobić)
Napisano 11 Marzec 200520 l Lepiej wróć do WIP i popracuj nad sceną. Materiały są straszne. Lepiej daj jakieś standardowe z Maxa i wtedy lepiej wyjdzie.
Napisano 13 Marzec 200520 l Pisze tylko dla tego, że prosiłeś. w każym razie ja nie miałem jeszcze styczności z grafiką 3d, a po tym jak oceniają Cię inni wychodzi że nie jest to za very :D:D. Mi w każdym razie sie podoba. :D
Napisano 13 Marzec 200520 l za szybko chcesz skaczyc ... i nic z tego nie wychodzi ciekawego ... prosisz ludzi zeby pisali w twoim watku ? :> lol
Napisano 13 Marzec 200520 l Jesli chodzi o mnie to jestem na nie.Wyglada to nie bardzo.Tex leza,model moglbys jeszcze poprawic.
Napisano 13 Marzec 200520 l Pisze tylko dla tego, że prosiłeś. w każym razie ja nie miałem jeszcze styczności z grafiką 3d, a po tym jak oceniają Cię inni wychodzi że nie jest to za very :D:D. Mi w każdym razie sie podoba. :D :) A tak poważnie to napisze co inni: materiały mocno leżą
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor no to jak zrobić żeby nie leżały...bo na razie to leży zapalniczka...