Leo_n Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 Chodziło mi o uzyskanie malarskiego efektu tej sceny,nawet z przesadą.
campo Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 Malarstwo malarstwem, ale co sie pierwsze rzuca w oczy - brak jakiegos zroznicowania tekstur, szczegolnie widoczne na cegle (sciana) i podlozu. Troche brudu, wykruszen itp itd, a od razu bedzie lepiej. Polecam cykl tutoriali nt teksturowania na stronie www.3dtotal.com.
mORPH Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Cafejka i ulica bardzo łądne tylko ta ciężaróka psuje klimat i w ogóle nie potrzebna jest.
Tregarth Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Całkiem ładne, ale może by tak jeszcze jakiś stary zniszczony śmietnik, kilka porwanych gazet, wlot do kanalizacji przy krawężniku, można by nieco cofnąć ciężarówkę w tył by nie rzucała się tak mocno w oczy... hmmm nie wiem co jeszcze, pomysł super :| no i kilka brudnych teksturek by się przydało jak już wspomniał campo. I tak trzymać... no i oczywiście to tylko moja upiększona wizja... ostatecznie to Twoja praca.
Kris_R Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Moim zdaniem blizsze jest to plakatowi lub grafice, niż malarstwu. Nizmalże płasko kladzione kolory. Płaska, czarna latarnia trzaśnieta kontrastowo na 1-ym planie... hmm... jesli ma to być malarski klimat, to nie w ta stronę. Ale szczerze, to nie do końca czuję tą prackę. Może kwestia kompozycji i oświetlenia ?
skovron Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 najbardziej przeszkadza mi ta ciezarowa. wyglada jakbys zastosowal szerokokatne pole widzenia (troche sie rozjezdza ;)). poza tym \"wyszlo\" jakby ten drugi komin byl w kabinie :)
Rekomendowane odpowiedzi