Petroff Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Ot taki szkic dlugopisem + troche photoshopa...Wykonane z nudów na wykładach, więc nie spodziewam się pochwalnych pieśni, ale może sie komuś spodoba :) Pozdrawiam
DaveBorck Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Oj widać wpływ piętrzących się problemów w szkole, lol. Mnie się nawet podoba klimacik, postać bym bardzo zmienił, szczególnie twarz i stopy. Dziwnie też wpływa na obrazek takie lokalne światło na postaci, no w każdym razie mi to przeszkadza. Reszta oki, continue...
Petroff Napisano 15 Marzec 2005 Autor Napisano 15 Marzec 2005 DaveBorck, dzięki za komentarz. Co do postaci to rzeczywiście "troszke" kuleje , ale jak zaznaczyłem szkic tworzony pod wpływem chwili...Natomiast co do oświetlenia to chciałem nim stworzyć odpowiedni klimat i bardziej wyeksponować "ludzia" jako głowny element tego wiekopomnego dzieła. No nic, dalej może być już tylko lepiej ;)
misiold Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 ten efekt bump bleeee ale ogólnie ok. a te nogi takie poskręcane to mi sie podobają
Petroff Napisano 24 Marzec 2005 Autor Napisano 24 Marzec 2005 Tak na szybko z okazji nadchodzących Swiąt... :)
Rekomendowane odpowiedzi