Yamakasi Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 Cześć mam maly problem z pluginem simcloth3 kiedy daje by skalkulowal obiek wyskakuje mi blad i max5 mi sie wylacza . Spodkalo to juz kogos ? Pomocy !!!
RadX Napisano 7 Maj 2003 Napisano 7 Maj 2003 Nie martw się nie jesteś sam mi też cos takiego robi albo liczy do np. 7 klatki i kończy a mam ostatnią wersję 1.51 Nie wiem czy to przypadkiem nie jest związane z systemem operacyjnym tak jak z VRAYem jest ? ps. Sam chciałem dać taki topic. A właśnie mam MAXa 4.2 Na szczęście pókico jest jeszcze poprzednia wersja. Mniej awaryjna i chyba szybsza.
Yamakasi Napisano 7 Maj 2003 Autor Napisano 7 Maj 2003 Dzięki za posta . Przynajmniej wiem ze nie tylko ja mam taki problem [piwo] :)
Tomek Kosiorek Napisano 8 Maj 2003 Napisano 8 Maj 2003 :)mam r4.26 sima 3-51 iliczy chocby mial sie zaliczyc na smierc a bledy wyskakuja wtedy gdy skasuje spacewarp np-inne nie, mam win 2k i komput sie nie wykrzacza chocby nie byl jak zawalony....ale simcloth jest wg. mnie slaby choc w reaktorze bylo gorzej:)
Rekomendowane odpowiedzi