Napisano 17 Marzec 200520 l Mam bardzo wa偶ne (dla mnie) pytanie.... Troch臋 mi g艂upio bo widz臋, 偶e wszyscy tutaj s膮 bardzo zaawansowani w 3ds i mog膮 uzna膰 moje pytanko za banalnie proste ale jestem BARDZO pocz膮tkuj膮ca i nie mam jeszcze zielonego poj臋cia na temat pracy w tym programie. Przechodz膮c do sedna - wiem, 偶e mo偶na 艂膮czy膰 prac臋 zrobion膮 w Photoshopie z prac膮 w 3ds ale jak to si臋 robi??? Je艣li dobrze sprawdzi艂am to jest tylko jeden wsp贸lny dla tych program贸w format i to jest AI, w jaki wi臋c spos贸b mog臋 wstawi膰 zdj臋cie do 3ds???? Pozdrawiam i z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc!
Napisano 17 Marzec 200520 l ja robilem sobie ikonki do UI maxa w photoshopie :> 聽 wszelkie textury , t艂a , pozniejszy post procesing renderu z maxa w PS 聽 to tak jak by max byl budowniczym a PS wyko艅czeniowcem ... jedno i drugie moze zyc bez siebie ale bardzo przyjemne efekty wychodza po ich wspolpracy ...
Napisano 17 Marzec 200520 l Tak w艂a艣nie s艂ysza艂am... no i widzia艂am kilka efekt贸w - jestem zafascynowana!!! Photoshop'a znam my艣l臋, 偶e dosy膰 dobrze ale 3 ds wydaje mi si臋 trudnym programem i pewnie bez pomocy si臋 nie ob臋dzie... Na pewno zafunduj臋 sobi臋 jak膮艣 ksi膮偶k臋 no i Wasza pomoc r贸wnie偶 b臋dzie mi bardzo potrzebna ...:))
Napisano 17 Marzec 200520 l Proponuj臋 ci zamiast ksi膮偶ki na pocz膮tek lekcje z internetu ,tutoriale jak i videotutoriale.Na stronie maxa jest te偶 sporo.Je偶eli chodzi o video tutki polecam dla Ciebie http://www.3d-palace.com dzia艂 tutorials = free tutorials
Napisano 17 Marzec 200520 l aha! Na pewno skorzystam, jest tu rzeczywi艣cie bardzo du偶o informacji i porad - tak 偶e b臋d臋 dok艂adnie wszystko wertowa膰 ! :)) Dzi臋ki!