MohSETH Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Powiedzcie mi jak to jest z komendą project? Bo za Chiny nie mogę jej rozgyźć... wiem wiem... banalne to to, ale... dlaczego czasem Curve projectuje się na surface a czasem nie? za żadne skarby nie chce... nie mogę w żaden sposób rozpracować jakiejś zależności... POZDRAWIAM
beeper Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 podaj przyklad kiedy Ci to nie wychodzi, to wtedy mozna dyskutowac :)
MohSETH Napisano 17 Marzec 2005 Autor Napisano 17 Marzec 2005 Np mam surface z curves w kształcie kwadratu...i chciałbym rzucić na niego circle i nic z tego... jak daję project to pisze creating rendering meshes...ale po tym circle nie" ląduje" na kwadracie... tak jakby nie było żadnej komendy...
Sickiziu Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 zalezy gdzie klikniesz pokazujac surface na ktory ma sie odbyc projekcja. chyba najlepiej widok ustawic zeby widziec "przez" kolko i kliknac w srodek powierzchni kwadratowej. a moze glupoty gadam i jest odwrotnie?
enzo Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 hmmm ... zależy co robisz i jak,... jeżeli nie wychodzi to walnij PULL
Bzyku Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 dobra tak dla pewnosci uwielbiam to niegdy nie projektuje sie w oknie perspektywy w rhino mozna tylko i wylacznie w top side front itp. rhino niema project normal i jest to najwiekszy blada jaki mzna robic wlasdnie w kazdym innym wypadku project dziala zawsze w calej mojej krotkiej przygodzie z rhino nie zdarzylo sie cos takiego ze nie moge zaprojektowac krzywej na surface'a czu polysurace'a czy nawet grupe obiekow wiec sie dalej nie wypowiadam ...
Rekomendowane odpowiedzi