technoon Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 witam!! zamieszczam końcowe rendery. Pierwszy w mental ray. I drugi w Vrayu. Ucze sie Varya ale mi sie bardziej podoba ten drugi :) napiszczeie jak wam :) pozdrawiam!! ALE MI SIE PODOBA!!! (~~prowokacja~~) :D
Knysha Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Zmien temat [czesc cześć maszyny?!]. No to czekamy na dalszy rozwoj pracy. Co do napisu: F10>Renderer>VRay System>Frame Stamp :P. Pzdr
Szczupal Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 na miniaturce to jak popielniczka wygladalo :] pozdro i powodzenia
Ferdkowaty Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Masz rację Technoon ze na razie nie ma duzo do oceniania ale czekam na dalsze update'y.
Ferdkowaty Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Jak na razie to nie wiem co to jest ale mi się podoba:)Pracuj dalej
technoon Napisano 18 Marzec 2005 Autor Napisano 18 Marzec 2005 witam kolejny update ..:) jeszce jedna czesc u dołu i przymnocowanie do podłoża
technoon Napisano 18 Marzec 2005 Autor Napisano 18 Marzec 2005 NIE WIEM CO TO JEST :) znalazłem w necie i postanowiłem narysowac :)
technoon Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 to juz koniec modelingu.. teraz textury ale nie dzis bo kac meczy strasznia ;(
Ferdkowaty Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Musze zobaczyc ta maszyne z teksturami bo nie wiem nadal do czego ma to sluzyc:)
technoon Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 ja tez nie wiem do czego to służy ... ale cos takiego zmnalzałem w necie:)
Ferdkowaty Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 To działaj dalej i moze znajdziemy 101 zastosowań do tego czegoś:)
technoon Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 witam prezentuje moja czesc z materiałami .. jescze powalcze zeby to zrobic w Vrayu bo chce sie go pouczyc:) ten render zrobiony w mentalu
Ferdkowaty Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Technoon dodałeś troszke za duzo blura bo juz w połowie długości maszyny zaczyna się ona rozmywać.Materiał chromu jaki dałeś na gorze test za idealny nie ma na nim ani jednej ryski. Cała maszyna wygląda jakby dopiero została wyprodukowana i umyta zeby wstawić ją do sklepu:) Podniszcz troche materiały zeby były ślady jej urzywania.
Jim mee Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 masakryczne textury i materiały :O, gdzie o tym wykopałeś ? ?? jestem jeszcze od tego daleki , ale już raczkuję w modelowaniu :P
technoon Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 masakryczne textury i materiały :O, gdzie o tym wykopałeś ? ?? jestem jeszcze od tego daleki , ale już raczkuję w modelowaniu :P nie rozumiem .. az tak bardzo skopane textury czy sa do przyjecia??
Jim mee Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 nie heheh , coś Ty ... daleko od skopanych . ? . LOL . Moim zdaniem są zajebis*e - podobają mi się .
technoon Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 witam!!! prosze o ocene uwagi i rady!!! po to kazdy prezentuje swoje prace zeby sie rozwijac i usłyszec co inni mysla na ten temat... no a ci co juz sie nasłuchali i potrafia tworzyc cuda prezentuja prace zeby sie chwalic i zachcecac innych ... ja (wg. mnie ) zaliczam sie do pierwszej grupy ... tylko teraz nasuwa sie pytanie .... dlaczego nikt nic nie komentuje ??!! szkoda słów na moja prace czy moze nie ma sie do czego czepiac...?? a tego blira poprawiem :) chociaz jedna uwaga :) pozdrawiam
technoon Napisano 22 Marzec 2005 Autor Napisano 22 Marzec 2005 witam!! uwazam model za ukończony :) admin moze przeniesc do galeri ukończonych prac a nawet do złotej :p pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi