DarCon Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Jak wcześniej pisałem podoba mi się ta praca ale nie pasuje mi ta wieża w wieży po lewej troszkę to psuje
Muhaho Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 DarCon: to juz rzecz gustu... :) Mi sie podoba... poza tym taka byla koncepcja :) I jeszcze jeden render, dodalem drzewa:
Leru Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Muhaho -> temat masz nie do końca zgodny z regulaminem. Pierwsza część dobrze jest, ale druga "Troche monumentalnie... Troche banalnie :)" nie przejdzie. Popraw ją na coś konkretnego.
MareG Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Fantastyczna praca! Doskonale ją pod-PSułeś! ;) Ale zauważyłem pewną dziwną rzecz - na drugiej i trzeciej wieży (OD PRAWEJ) plan górski multiplikuje się w podporach wież - jak to możliwe? Poza tym duże brawa za nowatorskie spojżenie - niebanalny kadr! Pozdrawiam
Ferdkowaty Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Poprostu to słońce co było na poprzednich obrazkach było białą plamą a myslalem zeby dać coś zoltego jak slonce i zmieszac to z bialymi mocnymi promieniami i dodać na to troszeczke blura. Ale widze ze zalatwiłeś sprawe ze sloncem tęczą, tez tak moze byc i jest ładnie
Muhaho Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 MareG: Caly plan gorski "multiplikuje" sie z obiektami i wlasnei nie mam pojecia dlaczego :/ Ferdkowaty: Thnx :)
Muhaho Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Kolejny render, kolejne poprafki... Co wy na to? Krytykujcie... byle konstruktywnie :) Z jakoscia, albo raczej z jej brakiem troche przesadzilem :p
Ferdkowaty Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Muhaho chyba przesadziłeś z jakimś filtrem bo zdjęcie traci na wyglądzie przez tą chropowatość.
Muhaho Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Tak wiem, to wina kompresji jpeg'a tego "efektu" oczywiscie nie bedzie :)
jaras Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Muhaho- gratulacje, fajna praca. Dopiero teraz odkryłem ją na forum (myślę że to dzięki zmianie nazwy tematu bo ten mnie zaintrygował ) co do moich odczuć to ... prześledziłem od początku Twój wątek i najbardziej podoba mi się wersja z wieczornym światłem. Dodałbym jeszcze na murach jakieś pochodnie i ich światłem zbydowałbym cały klimat + czerwone wieczorne niebo. pozdrawiam
Muhaho Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 Jaras: Thnx, pomyslimy :) Jestem wlasnie w trakcie renderowania tych scen. Za niedlugo pokaze je na forum w wersji, powiedzmy ostatecznej (chyba :)
Knysha Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 Muhaho tak przegladajac net wpadlem na to :) http://67.15.36.49/team/Tutorials/Khalid_totaltexturesv12v13/khalid.asp Looknij sobie ;)
Muhaho Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 Hehe :) Nareszcie widze ta prace w pelnym formacie :) ale juz mi sie tak nie podoba jak ta miniaturka... :) Dobrze Panie i Panowie.... Zamykamy watek i zapraszam do galerii :)
Rekomendowane odpowiedzi