Napisano 20 Marzec 200520 l Jak wcześniej pisałem podoba mi się ta praca ale nie pasuje mi ta wieża w wieży po lewej troszkę to psuje
Napisano 20 Marzec 200520 l Autor DarCon: to juz rzecz gustu... :) Mi sie podoba... poza tym taka byla koncepcja :) I jeszcze jeden render, dodalem drzewa:
Napisano 20 Marzec 200520 l Muhaho -> temat masz nie do końca zgodny z regulaminem. Pierwsza część dobrze jest, ale druga "Troche monumentalnie... Troche banalnie :)" nie przejdzie. Popraw ją na coś konkretnego.
Napisano 20 Marzec 200520 l Fantastyczna praca! Doskonale ją pod-PSułeś! ;) Ale zauważyłem pewną dziwną rzecz - na drugiej i trzeciej wieży (OD PRAWEJ) plan górski multiplikuje się w podporach wież - jak to możliwe? Poza tym duże brawa za nowatorskie spojżenie - niebanalny kadr! Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200520 l Poprostu to słońce co było na poprzednich obrazkach było białą plamą a myslalem zeby dać coś zoltego jak slonce i zmieszac to z bialymi mocnymi promieniami i dodać na to troszeczke blura. Ale widze ze zalatwiłeś sprawe ze sloncem tęczą, tez tak moze byc i jest ładnie
Napisano 20 Marzec 200520 l Autor MareG: Caly plan gorski "multiplikuje" sie z obiektami i wlasnei nie mam pojecia dlaczego :/ Ferdkowaty: Thnx :)
Napisano 20 Marzec 200520 l Autor Kolejny render, kolejne poprafki... Co wy na to? Krytykujcie... byle konstruktywnie :) Z jakoscia, albo raczej z jej brakiem troche przesadzilem :p
Napisano 20 Marzec 200520 l Muhaho chyba przesadziłeś z jakimś filtrem bo zdjęcie traci na wyglądzie przez tą chropowatość.
Napisano 20 Marzec 200520 l Autor Tak wiem, to wina kompresji jpeg'a tego "efektu" oczywiscie nie bedzie :)
Napisano 20 Marzec 200520 l Muhaho- gratulacje, fajna praca. Dopiero teraz odkryłem ją na forum (myślę że to dzięki zmianie nazwy tematu bo ten mnie zaintrygował ) co do moich odczuć to ... prześledziłem od początku Twój wątek i najbardziej podoba mi się wersja z wieczornym światłem. Dodałbym jeszcze na murach jakieś pochodnie i ich światłem zbydowałbym cały klimat + czerwone wieczorne niebo. pozdrawiam
Napisano 21 Marzec 200520 l Autor Jaras: Thnx, pomyslimy :) Jestem wlasnie w trakcie renderowania tych scen. Za niedlugo pokaze je na forum w wersji, powiedzmy ostatecznej (chyba :)
Napisano 21 Marzec 200520 l Muhaho tak przegladajac net wpadlem na to :) http://67.15.36.49/team/Tutorials/Khalid_totaltexturesv12v13/khalid.asp Looknij sobie ;)
Napisano 21 Marzec 200520 l Autor Hehe :) Nareszcie widze ta prace w pelnym formacie :) ale juz mi sie tak nie podoba jak ta miniaturka... :) Dobrze Panie i Panowie.... Zamykamy watek i zapraszam do galerii :)