Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak wcześniej pisałem podoba mi się ta praca ale nie pasuje mi ta wieża w wieży po lewej troszkę to psuje

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 5,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

DarCon: to juz rzecz gustu... :) Mi sie podoba... poza tym taka byla koncepcja :)

I jeszcze jeden render, dodalem drzewa:

Napisano

Muhaho -> temat masz nie do końca zgodny z regulaminem. Pierwsza część dobrze jest, ale druga "Troche monumentalnie... Troche banalnie :)" nie przejdzie. Popraw ją na coś konkretnego.

Napisano

Fantastyczna praca! Doskonale ją pod-PSułeś! ;)

Ale zauważyłem pewną dziwną rzecz - na drugiej i trzeciej wieży (OD PRAWEJ) plan górski multiplikuje się w podporach wież - jak to możliwe?

Poza tym duże brawa za nowatorskie spojżenie - niebanalny kadr!

Pozdrawiam

Napisano

Poprostu to słońce co było na poprzednich obrazkach było białą plamą a myslalem zeby dać coś zoltego jak slonce i zmieszac to z bialymi mocnymi promieniami i dodać na to troszeczke blura. Ale widze ze zalatwiłeś sprawe ze sloncem tęczą, tez tak moze byc i jest ładnie

Napisano
  • Autor

MareG: Caly plan gorski "multiplikuje" sie z obiektami i wlasnei nie mam pojecia dlaczego :/

Ferdkowaty: Thnx :)

Napisano
  • Autor

Kolejny render, kolejne poprafki... Co wy na to? Krytykujcie... byle konstruktywnie :)

Z jakoscia, albo raczej z jej brakiem troche przesadzilem :p

Napisano
  • Autor

Tak wiem, to wina kompresji jpeg'a tego "efektu" oczywiscie nie bedzie :)

Napisano

Muhaho- gratulacje, fajna praca. Dopiero teraz odkryłem ją na forum (myślę że to dzięki zmianie nazwy tematu bo ten mnie zaintrygował ) co do moich odczuć to ... prześledziłem od początku Twój wątek i najbardziej podoba mi się wersja z wieczornym światłem. Dodałbym jeszcze na murach jakieś pochodnie i ich światłem zbydowałbym cały klimat + czerwone wieczorne niebo. pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Jaras: Thnx, pomyslimy :)

Jestem wlasnie w trakcie renderowania tych scen. Za niedlugo pokaze je na forum w wersji, powiedzmy ostatecznej (chyba :)

Napisano
  • Autor

Hehe :) Nareszcie widze ta prace w pelnym formacie :) ale juz mi sie tak nie podoba jak ta miniaturka... :)

Dobrze Panie i Panowie.... Zamykamy watek i zapraszam do galerii :)