hump Napisano 5 Maj 2003 Napisano 5 Maj 2003 Goraca prosba: Wiem ze sa szczesliwcy, ktorzy zdazyli sciagnac sample files i tutoriale brazila ze strony splutterfisha. Strona nie dziala, prosze juz zatem nie dawac na nia namiaru. Jezeli ktos moze pomoc i ma gdzies u siebie te skarby prosze o mejla Z gory dzieki i pozdrowienia
Maff Napisano 5 Maj 2003 Napisano 5 Maj 2003 przylaczam sie do prosby.... stronka nie dziala, ale moze ktos ma na dysku zgrane te tutoriale???
Gość User190 Napisano 5 Maj 2003 Napisano 5 Maj 2003 Ja mam :-))) Ale dam jak mi załatwi ktoś sztywne - ponad 20MB tego jest :-)))
yasser Napisano 5 Maj 2003 Napisano 5 Maj 2003 moge udostepnic tutoriale i sample files, u mnie po spakowaniu zajmuje to 10MB. Moj gg to 1459928 - mysle ze gg to przepusci dosc szybko, tylko umowmy sie na dogodna pore dnia, ja jestem prawie caly czas niewidoczny, wiec prosze sie odzywac!
Andree Napisano 6 Maj 2003 Napisano 6 Maj 2003 Ja na to reflektuje :) zamiast gg moge postawic swojego ftp\'a :) a pozniej moze sie to na stronke wrzuci :)
yasser Napisano 24 Maj 2003 Napisano 24 Maj 2003 siemka, jezeli ciagle ktos szuka tych tutsow, to ja je na ftp wrzucilem. http://warcraft3.deltacomputers.pl/tutoriale/examples.rar
Rekomendowane odpowiedzi