wizz Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Nie miałem jakoś czasu zrobić czegoś większego "jakiejś pracki" więc postanowiłem zrobić sobie jakiegoś upgreada do gry :] ( Medal of Honor ) Może te granaciki nie są Low-Poly ale znowu nie są tak bardzo skomplikowane żeby jakoś spowalniały gre więc jest jak jest. Mam jeszcze do was takie pytanko, ma ktoś tutka do texturowania UV w Lightwavie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 oj, sa za bardzo poly! - ja na granat bym dal do gry, ...max 50 poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 texturki troche nie za ciekawe, pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Kształtem bardziej przypominaja mi bombki świąteczne, popieram posty wyżej ps:Jagoda ładny avatarek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Dodaj troche kolorkow i powies na choinke :) A tak na powaznie to naprawde zbyt skomplikowane.. pokaz moze siatke a napewno sadzac po niej bedzie mozna zjechac te granaty z 10 razy..pozatym textury - no nie wiem poprostu walnales jakas fotke a dodaj jakies cienie.. rozblyski..wglebienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 a exportowales je juz do madal of honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi