spoon Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 .................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 A mi sie to bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 w rekomendacjach wyglada super a z napisami juz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Może by tytuł tej imprezy bardziej wyróżnić, bo patrząc jako zwykły człowiek właściwie nie wiem co to za impreza / jak się nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 ladne, moze sie wydawac nieczytelne, ale bardo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 ...wery kul.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 zaproszenie oddaje klimat performensów wiec chyba wszystko jest oki pozdrawiam, boba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 jo man goood ...tylko bym sie czepnął typo poz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 dzięki wszystkim za commentsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 mi sie podoba kolorystyka itd... ale te napisy psuja efekt za duzo za gesto pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi