Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich na forum.Jestem tutaj nowy.

Na początek zaprezentuje swają najnowszą pracke.Wysłałem ja na konkurs "smoki".Ciekaw jestem waszych uwag.Nie oszczedzajcie mnie, krytyka mile widziana.

Czy mógłby mi ktoś powiedziec jak robić miniaturke do linka? dzięki.

http://summoner1tv.th.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

beda z Ciebie ludzie - tylko brak Ci troche znajomosci anatomii :) Fachowa literatura do rak i bedzie dobrze :P

Napisano

Dla mnie bomba. Błędów anatomicznych nie spostrzegam :]

Napisano

aaa..żeby zobaczyć obrazek dużej wielkosci trzeba kliknąć nie na miniaturke tylko na tej wyżej

Napisano

hmm..mi się tak sobie podoba:/ pomysł nie nowy ..kolorystyka monochromatyczna ostatnio jest na topie więc też mnie nie zachwyca...ale ogulnie skupienie sie na szczegułach i wogule ukońcenie pracy sprawia że jednak cenię u ciebie wytrwałosc..ja sam obecnie smaruje pracke właśnie w photoshopie i idzie mi ciężko:/ ..żeczywiście coś z anatomią

jest nie tak..koleś ma prawą

ręke jakąś

krótką

Napisano
  • Autor

Kurcze.N asmoku sie bardziej koncentrowalem i rzeczywiscie ten ludzik troche nie dopracowany.Zazwyczaj jak robie postacie ludzkie to staram sie je robic poprawnie

Napisano

bardzo monochromatyczniei plasko. bawiles sie detalem ale obrazek sam w sobie troszke kuleje. brakuje mi tez jakiegos oswietlenia, wszytko jest w tej samej tonacji i nie widac nic na 1 rzut oka.

poza tym miejscami zbyt duzy kontrast pomiedzy detalem a "szkicem". ludzik sztywniak.

popracowalbym nad tym jeszcze ale przede wszystkim spróbowal cos z kolorem zrobic. bo to co jest teraz obrazkowi nie sluzy.

Napisano
  • Autor

Kurcze.Dzieki za komentarz wielkiego mistrza.Z tym obrazkiem nie bede juz nic robil, ale cenne uwagi zachowam na przyszlosc :)

Napisano

podoba mi sie, ja bym jakos tylko bardziej odciol tego smoka od tla. 71 ziomal iki iki

Napisano
  • Autor

Ja celowo zrobilem ta pracke taką ciemną i monochromatyczna.Jednak to chyba nie przeszło.