Napisano 24 Marzec 200519 l Witam wszystkich na forum.Jestem tutaj nowy. Na początek zaprezentuje swają najnowszą pracke.Wysłałem ja na konkurs "smoki".Ciekaw jestem waszych uwag.Nie oszczedzajcie mnie, krytyka mile widziana. Czy mógłby mi ktoś powiedziec jak robić miniaturke do linka? dzięki. http://
Napisano 24 Marzec 200519 l beda z Ciebie ludzie - tylko brak Ci troche znajomosci anatomii :) Fachowa literatura do rak i bedzie dobrze :P
Napisano 25 Marzec 200519 l aaa..żeby zobaczyć obrazek dużej wielkosci trzeba kliknąć nie na miniaturke tylko na tej wyżej
Napisano 25 Marzec 200519 l hmm..mi się tak sobie podoba:/ pomysł nie nowy ..kolorystyka monochromatyczna ostatnio jest na topie więc też mnie nie zachwyca...ale ogulnie skupienie sie na szczegułach i wogule ukońcenie pracy sprawia że jednak cenię u ciebie wytrwałosc..ja sam obecnie smaruje pracke właśnie w photoshopie i idzie mi ciężko:/ ..żeczywiście coś z anatomią jest nie tak..koleś ma prawą ręke jakąś krótką
Napisano 25 Marzec 200519 l Autor Kurcze.N asmoku sie bardziej koncentrowalem i rzeczywiscie ten ludzik troche nie dopracowany.Zazwyczaj jak robie postacie ludzkie to staram sie je robic poprawnie
Napisano 25 Marzec 200519 l bardzo monochromatyczniei plasko. bawiles sie detalem ale obrazek sam w sobie troszke kuleje. brakuje mi tez jakiegos oswietlenia, wszytko jest w tej samej tonacji i nie widac nic na 1 rzut oka. poza tym miejscami zbyt duzy kontrast pomiedzy detalem a "szkicem". ludzik sztywniak. popracowalbym nad tym jeszcze ale przede wszystkim spróbowal cos z kolorem zrobic. bo to co jest teraz obrazkowi nie sluzy.
Napisano 25 Marzec 200519 l Autor Kurcze.Dzieki za komentarz wielkiego mistrza.Z tym obrazkiem nie bede juz nic robil, ale cenne uwagi zachowam na przyszlosc :)
Napisano 29 Marzec 200519 l podoba mi sie, ja bym jakos tylko bardziej odciol tego smoka od tla. 71 ziomal iki iki
Napisano 4 Kwiecień 200519 l Autor Ja celowo zrobilem ta pracke taką ciemną i monochromatyczna.Jednak to chyba nie przeszło.