Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, pisze prace licencjacką

o efektach 3d w animacji... Pomocy.

...Potrzebne sa mi jakies materiały....

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 786
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiatj Kfadratow

Ja ostatnio bronilem pracy inzynierskiej temat mojej pracy ""Grafika komputerowa w przemysle rozrywkowym". Jesli jestes zainteresowany to moge Ci cos niecos poradzic i doradzic. Wiec wal smailo na gg. Jesli nie bedzie mnie to zostaw mi jakas wiadomosc a ja na bank Ci odpisze i podam Ci kilka ciekawych linkow, ktore dostalem od jednego z forumowiczow ;)...

Napisano

To zamiast głupich docinek można napisać przecież:

"Sprecyzuj proszę o co konkretnie chodzi bo nie wiem jak pomóc" ... albo czasmi lepiej nic nie pisać. Po prostu morda w kubeł...

Wybacz kfadratow... straszna tu dzieciarnia czasami....

poruszasz baaardzo szeroki temat... myślę, że jesteś świadomy. Potrzebuejsz czegokolwiek co dotyczy 3d i się rusza? czy może jakichś konkretnych realizacji kinowych? napisz czego od nas oczekujesz? jakieś linki do stron w necie? na pewno chętnie pomożemy...

pozdrawiam

Napisano

ooooo taaaaa.... wszyscy moge cos powiedziec tylko ja nie...

nooo ludzie przeciez zartowalem!!! i od razu "morda w kubel"???? ej..troszke za ostro

nawet kfadratow na to tak nie zareagowal..

-o efektach 3d w animacji- czyli polaczenie tradycyjnych metod z 3d? "wyspa skarbow" czy patrzac badziej w strone bielan wroclawskich "zlote krople"?

jesli tak to wiem ze na DVD (pelne wydanie) " wyspy..." sa fajne dodatki z pracy nad filem...

jesli nie to -tak, sprecyzuj o co chodzi i z ciekawosci jakie to studia...

i tak CHETNIE POMOGE! nawet bradzo i bo sam pisalem kiedys prace dyplomowa z "Przedstwianie pozaziemsjkich form zycia w historii kina",

byla 1 w nocy mialem wczoraj urodziny i moglem sobie pozwolic na taki tekst, bo i tak wiedzialem ze rano napisze tu cos wiecej :P

pozdrawiam