Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam !!

Obrazu przejdę do tematu:

Ostatnio ściągnąłem sobie model xxx (3ds). I chciałem zamienić go na max (aby nie był 3ds).

Proszę o pomoc. Czy są jakieś do tego programy ??

******Proszę nie pisać w tym wątku np. O spamer wrócił czy coś takiego... Bo tylko chciałem się o to zapytać i nie chcę się kłócić aby nie robić na forum tzw. Gówna. :( ******

Jeśli do złego działu wrzuciłem ten post to bardzo przepraszam…

...Bardzo mi się podoba nowa szata strony max3d.pl... :)

Pozdrawiam :)

:p :p

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

funcja import w maxie z reguły załatwia sprawę.

klikasz na import zaznaczasz format pliku .3ds, znajdujesz plik i BOOM masz scenkę

Napisano

hmm jeszcze nie widzialem translatore do tego ... no ale jesli chcesz plik maxa to znaczy ze posiadasz maxa a jesli posiadasz maxa to znaczy ze mozesz otworzyc 3ds ;]

mozesz zobaczyc w programie poly trans (czy jakos tak) ... to translator formatow 3d ale nie recze ze tam bedzie zapis do maxa ... z reszta po co ;]

Napisano
  • Autor

Przepraszam że tak pisze post pod postem ale mam jeszcze jedno pytanie

a jak otworzyć LWO i DOF ?? bo przez import się nie da :( ...

Napisano

CtrlView otwiera i zapisuje Lightweave Object jak i wiele innych formatów. Należy tylko pamiętac że Lightweave zapisuje modele jako referencje. A co do konwertowania z 3ds do max jako osobny programik to jest to niemożliwe bo descreet pilnuje dokumentacji i robi wszystko aby nie wyciekły:D

nikt na swiecie nie napisał w swoim programie obsługi .max chyba że sie myle:> napewno jest wiekszym kur***** co 3ds:|

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności