Napisano 27 Marzec 200519 l siema jestem tu nowy... wogole tak to interesuje sie filmem i chce w przyszlosci cos z tym robic... chcialbym zpytac Was jaka kupic sobie najlepiej kamerke (oczywiscie tylko ze nei zaraz za niewiadomo ile kasy... bo z tym gorzej:) )... pzd.
Napisano 27 Marzec 200519 l Zalezy do czego bedzie ci potrzebna kamerka :P. Sam posiadam Sony HRC-14E i nie narzekam - ma zlacze DV, wiec przez FireWire mozesz przeslac film (1h filmu wazy ok. 12GB xD) Popatrz na to forum http://forum.swiatobrazu.pl/dv/ Pzdr :)
Napisano 30 Marzec 200519 l hmmm pytasz o scenariusz najlepiej daj tekie pytanko do ogloszen tam ci napewno ktos sie znajdzie a tak ogolnie to tez sie przymierzam do kupan kamery Panasonic NVGS 400 ma podobno objektyw Leica choc nie wiem czy wierzyc w to ;strasznie mi sie podoba :) jedynay mankament to ze obudowa jest plastikowa ...jest troche wieksza jak zwyczajne DV ki ale mi to nie przeszkadza ...troche przetestowalam i powiem niezla niezla ale byly to testy u znajomych i nie za bardzo czasu na to bylo poki co mi sie podoba ...zobaczymy czy czegos lepszego na rynek nie rzuca ...
Napisano 30 Marzec 200519 l Radziłbym zmienić temat bo taki mało rzeczowy jest. Co do kamery to jestem szczescliwym posiadaczem Panasonica NV-DS29- i moze nie jest to jakies cudo - ale to zadan amatorksich i roznorakich prob i treningow zupelnie starcza, jakos materialu jest zadowalajaca.