Anty Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 ostatnio praegladalem stare papiery i znalazlem pare rysukow jeszcze z czasow technikum (wiecie nudne zajecia....) nie wiem czy mozna umieszczac tutaj takie rzeczy bo z tego co widze to jestem na poziomie przedszkola :>. ale mam nadzieje ze chociaz ktos sobie wezmie motyw na dziare.... niestety nie wiem jak tu wrzucic caly obrazek wiec prosze o pomoc. jestem tu nowy :(
hcpiter Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Witam, wystarczy dac zarzadzaj załacznikami -> wybierasz wybierz i szukasz obrazka na dysku -> dodajesz załacznik i tyle :P
Anty Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 wielkie dzieki wreszczie mi sie udalo :)
Azazello Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Kozioł jak kozioł:) Ale lubie grafy w tym stylu/klimacie
Gość iguhaaa Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 a wiesz co?jako miniaturka obrazek sie wyswietla w połowie- i tak mi sie bardzo podoba(ale raczej na sciane niz skórę;)),jest tak sympatycznie niedopowiedziane..pozdro
Anty Napisano 20 Maj 2005 Autor Napisano 20 Maj 2005 wiem ze na miniaturce nie jest caly obrazek ale tutaj jest przeciez wszystko :)
Rekomendowane odpowiedzi