mazimazi Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 ej chlopaki jestem nowy potrzeboje pomocy mam 3d maxa 5 i mi niechodzi wlanczam i mi sie pokazuje Your producent license has expired. Co mam zrobic z tym plis o pomoc :) nara i tanx :)
sikham Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 miałem dzies to samo a więc usuń c-dille najpierw uninstall potem usuń jej katalog i zainstaluj od nowa powinno pomuc [piwo]
yasser Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 zglos sie do dealera oprogramowania :)) a tak na powaznie, jak masz nielegalna wersje (przypuszczenie!!!) to chyba nikt tu nie moze ci pomoc, mimo ze pewnie wszyscy znaja problem i wiedza oco chodz, sory
sikham Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 niekoniecznie misi takie mieć bo licencja może ci walnąć np jak ci prąd wyłączą w trakcie pracy :]
mazimazi Napisano 11 Maj 2003 Autor Napisano 11 Maj 2003 oki rozumiem juz sie zamykam sporoboje sam cos pokombinowac
Gość Karawan Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 wlasnie sikham, mi nawet raz walnęła licencja jak przesadzilem z iloisc pamieci wirtualnej, kiedys na w98
svistak Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 Z ukrytego katalogu c:\\c_dilla wywal wszystkie pliczki z rozszerzeniem .dat, jakie znajdziesz. potem ewentualnie przeinstaluj maxa i oczywiście zarejesruj [spox] w standardowy sposób...
Gość Karawan Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 yasser - nie pieprz ok? ze nikt nie moze ci pomoc. wielki obronca legalnosci oprogramowania. A moze ciebie stać, zeby pojsc do sklepu, wsadzic do pudelka photoshopa 7, final rendera stage 1 i 3dsmaxa 5??? Wiec nie mow za wszystkich \"nikt ci nie pomoze\" !! ok? ps teraz pewnie podpadłem znowu i bedzie mi tak ojej,org (przypuszczenia) wirusy na maila wysylal za \"zjechanie\" [killer]
svistak Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 dobra jest, najważniejsza zawsze walka o swoje prawa Karawan... :cool:
j3d1 Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Wejdz na www.cracks.am - znajdziesz tam kraka do 3dsmaxa 4.xx/5.xx. On patchuje plik 3dsmax.exe. U mnie na maxie 4 dziala. Oops. Wlasnie zdradzilem sie ze tez nie mam legalnej wersji 3dsmaxa. Ale o tym, ze fotoszopa tez mam pirackiego, to juz sie ode mnie nie dowiecie:PPP
Rekomendowane odpowiedzi