Napisano 11 Maj 200321 l ej chlopaki jestem nowy potrzeboje pomocy mam 3d maxa 5 i mi niechodzi wlanczam i mi sie pokazuje Your producent license has expired. Co mam zrobic z tym plis o pomoc :) nara i tanx :)
Napisano 11 Maj 200321 l miałem dzies to samo a więc usuń c-dille najpierw uninstall potem usuń jej katalog i zainstaluj od nowa powinno pomuc [piwo]
Napisano 11 Maj 200321 l zglos sie do dealera oprogramowania :)) a tak na powaznie, jak masz nielegalna wersje (przypuszczenie!!!) to chyba nikt tu nie moze ci pomoc, mimo ze pewnie wszyscy znaja problem i wiedza oco chodz, sory
Napisano 11 Maj 200321 l niekoniecznie misi takie mieć bo licencja może ci walnąć np jak ci prąd wyłączą w trakcie pracy :]
Napisano 12 Maj 200321 l wlasnie sikham, mi nawet raz walnęła licencja jak przesadzilem z iloisc pamieci wirtualnej, kiedys na w98
Napisano 27 Maj 200321 l Z ukrytego katalogu c:\\c_dilla wywal wszystkie pliczki z rozszerzeniem .dat, jakie znajdziesz. potem ewentualnie przeinstaluj maxa i oczywiście zarejesruj [spox] w standardowy sposób...
Napisano 27 Maj 200321 l yasser - nie pieprz ok? ze nikt nie moze ci pomoc. wielki obronca legalnosci oprogramowania. A moze ciebie stać, zeby pojsc do sklepu, wsadzic do pudelka photoshopa 7, final rendera stage 1 i 3dsmaxa 5??? Wiec nie mow za wszystkich \"nikt ci nie pomoze\" !! ok? ps teraz pewnie podpadłem znowu i bedzie mi tak ojej,org (przypuszczenia) wirusy na maila wysylal za \"zjechanie\" [killer]
Napisano 28 Maj 200321 l Wejdz na www.cracks.am - znajdziesz tam kraka do 3dsmaxa 4.xx/5.xx. On patchuje plik 3dsmax.exe. U mnie na maxie 4 dziala. Oops. Wlasnie zdradzilem sie ze tez nie mam legalnej wersji 3dsmaxa. Ale o tym, ze fotoszopa tez mam pirackiego, to juz sie ode mnie nie dowiecie:PPP