DraB Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 POstanowilem sobie pocwiczyc MS-a i zaczalem tworzycz robota narazie ma zaczatek nozei i tlowia :) Ale spoko w miare uplywu czasu bedzie sie rozwijal :)
Muzzy Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 He he ... zapowiada sie bardzo przyjemnie :D Zobaczymy co z nim dalej wykombinujesz :P Powodzenia !!
DraB Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 Rzczywiscie nie skapowalem Styczny :D Ale chodzi mi zeby to ladnie wygladalo, i wapdalo w oko :)
Anen Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 powiem ci spoko ... ale dlamnie robot to jest coś innego, taki robot to jest dla dzieci obrazkiem który cieszy. Lecz jeżeli chodzi o umiejętności to napewno masz większ niż mniejsze dzieci niepatrzą (na obrazek robota ) i nie myślą jak to ma sie ruszać mi to zaraz w łeb wpada ... .... .... jeżeli nierozumiesz to co napisałem wcześniej ogulnie bęzie sie podobało ludziom [prosze niekomentować mojej wypowiedzi jutro ją zobacze i może skasuje] Nieee , ja poprostu nie moglem sie powstrzymac !!! Widze ze masz dusze poety i artysty bo za cholere nikt nie wie o co ci chodzi :) A tak , pracka mi przypomina jakiegos robota z juz widzianej animacji , pracuj dalej :)
Rekomendowane odpowiedzi