Cug Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 mam taki problem jest cos takiego w scenie czego normalnie nie widac a na rendeze jest . pytanie jest proste: jak sie tego pozbyc?? na zalonczonym obrazku powinno byc tylko tlo i zadnych innych obiektow a tam jest jednak jakies biale gowno. render zrobiony w brazilu a modle w 3ds max 7 na podstawie rzutow z autocada 2005
buczer Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 moze to jest bitmapa ktora byla zaladowana pod academ?
siwy Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Może to tylko w białymstoku takie rzeczy sie dzieją. A może masz pirackie oprogramowanie i ci robi jaja. Zapisz tą scene w 3ds i spróbuj importować, możesz zmerdżować ją też do pustej sceny.
Cug Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 wielkie dzieki siwy!!!!!!! ze ja na cos tak prostego nie wpadlem?? ps. oprogramowanie mam oczywiscie orginalne;) to chyba cos z tym bialymstokiem nie tak:]
Piotr Dobosz Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 a moze poprostu w opcjach rendera masz wlaczone render hiden object:) ato wlsnie jest hiden object:)
chudy Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 no ja mysle ze Piotr ma racje, poniewaz to białe nie wyglda na przypadkowy obiekty tylko na plaina albo boxa
Cug Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 a ja wiem ze sposob siwego dziala jeszce raz thx
Rekomendowane odpowiedzi