Napisano 7 Kwiecień 200519 l mam taki problem jest cos takiego w scenie czego normalnie nie widac a na rendeze jest . pytanie jest proste: jak sie tego pozbyc?? na zalonczonym obrazku powinno byc tylko tlo i zadnych innych obiektow a tam jest jednak jakies biale gowno. render zrobiony w brazilu a modle w 3ds max 7 na podstawie rzutow z autocada 2005
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Może to tylko w białymstoku takie rzeczy sie dzieją. A może masz pirackie oprogramowanie i ci robi jaja. Zapisz tą scene w 3ds i spróbuj importować, możesz zmerdżować ją też do pustej sceny.
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Autor wielkie dzieki siwy!!!!!!! ze ja na cos tak prostego nie wpadlem?? ps. oprogramowanie mam oczywiscie orginalne;) to chyba cos z tym bialymstokiem nie tak:]
Napisano 7 Kwiecień 200519 l a moze poprostu w opcjach rendera masz wlaczone render hiden object:) ato wlsnie jest hiden object:)
Napisano 8 Kwiecień 200519 l no ja mysle ze Piotr ma racje, poniewaz to białe nie wyglda na przypadkowy obiekty tylko na plaina albo boxa