Napisano 8 Kwiecień 200519 l nie jest zle :) powiedz mi, jaki byl laczny koszt farb, werniksu(?), pedzli i blejtramow (bo chyba na tym sie maluje olejami :P ) ?
Napisano 8 Kwiecień 200519 l Autor deus podklad kolo 30 pl farbki jedno razowo dalem 120 pl a pedzelki kolo 20 pl ale z farbkami to roznie zalezy jak malujesz i co chcesz osjagnac ale farbki na ten wdoczke wyniosly mnie z 20 pl dotego dochodzi olej lniany i terpentynka ale to z 15 pl pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200519 l Widoczek si , kolorki dosyc fajne (ale niebo pobrudziłeś ), podziałaj troche światłocieniem . A w portreciku skopałeś proporcje twarzy (zamaluj te usta i zrob nowe niżęj i podbródek trzeba bedzie chyba przesunąć ) podoba mi sie sposob namalowania fryzury :)
Napisano 11 Kwiecień 200519 l Autor pa6L0 portrecik juz zmieniam pod koniec tygonia zaszczzepie go na forum! pozdro:d
Napisano 11 Kwiecień 200519 l popracuj nad kolorem... jest takiś jakiś... dziwny (dziwnie dobrane kolory, jakby bez pomysłu) błedy anatomiczne itp... dużo pracy przed tobą pzdry
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Autor ziomuś kolorki takie wyszly bo to byl niezamiezony portrecik bralem te farbki co zostaly mi na palecie po ostatnim obrazie no i jakos tak wyszlo ale teraz juz jest poprawione:D niedlugo zaszczepie korekte :D pozdro
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Autor no jakos dzisiaj zasiadlem i skonczylem:D mam nadzieje ze teraz jest lepsze:D pozdrawiam i mile widziane komentarze a ja biore sie za cos innego teraz:)