Napisano 8 Kwiecień 200519 l To moja druga praca w zyciu którą wykonałem suchą pastelą. Tak ze prosze o wyrozumiałość. Wiem ze ten motyw jest oklepany... Ale to było na czyjąś prośbe zrobione ;) Pozdrawiam
Napisano 9 Kwiecień 200519 l ten "taki tam aniołek"jest świetny...ja zawsze miałem kłopoty z suchą pastelą:/ ale tobie widze że idzie świetnie:) Ok teraz wady obrazka która rażą niemiłosiernie: oczy wielkie jak u UFO i dłonie zbyt małe[pamiętaj że ludzka dłoń jest tak wilelka żeby mogła zakryć znaczną część twarzy, a ile zakrywa to juz możesz na samym sobie sprawdzić:] Wg mnie lepiej żeby dłonie byłu ciut więkrze niż żeby były takie jak z filmu scary movie 2:P[u tego lokaja:]
Napisano 9 Kwiecień 200519 l przyjemna praca. insect, powoli zaczynam zmieniac zdanie na twoj temat. jeszcze z dwadziescia takich prac, i jestem gotowa zapomniec o pantografie.
Napisano 9 Kwiecień 200519 l Autor pa6L0: Racja z tymi łocami. :) Ale to wina tego ze w swoim czasie rysowałem mnóstwo mang. I ciężko jest sie odzwyczaić od tych wielkookich głów. Aniu C: Hmm... zaskoczyłaś Insecta z "niewyleczalnie daleko posuniętą głupotą" ;) Ale 3mam Cie za słowo z tymi 20 pracami :) Dzieki Pozdrawiam.