Futro Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Hola. Mialem nadzieje, ze przed wyjazdem do szkoly zdaze to skonczyc. Niestety nie zdazylem;/ totez zamieszczam jako WiP. Nie mialem pomyslu na zadna konkretna scenke..prawde mowiac dalej nie mam;) moze cos jeszcze sie urodzi. update nie blizej niz za 2 tyg. pzdr.
pa6L0 Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 WOW rewelacja...strasznie mi przypomina klimat tej krwawej kry alicji w krainie czarów czekam z niecirpliwością na dokończenie postaci w bardzo ciekawym pełnym szczegułów pomieszczeni =D
scelt Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Wiem, ze to WIP, ale wedlug mnie troche zle zaczoles. Okresl sobie jakas kolorystyke bo to takie troche niespojne wszystko. Staraj sie malowac jednym stylem. To takie moje skromne sugestie, powodzenia.
Łukasz Jaskólski Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Słuchaj Scelta :) hasło : "od ogółu do szczegółu" mówi prawdę Zrób speeda z kompozycja i kolorystyką. Narazie jest bardzo fajnie, ale przyjęłeś dziwny model pracy .
Jim mee Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 wszystko ująłeś bardzo malarsko co jest BARDZO FAJNE !! , przyczepił bym się tylko do cienia jaką rzuca kmizelka na lewej klapie... nie trzyma się konwencji ... a przynajmniej wygląda bardzo CG. I jakoś nie tak google się "wtapiają" w czapke. A klamra od paska mnie ROZWALA.
DarCon Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Bardzo ładnie tylko szkoda że nie skończyłes :(
Rekomendowane odpowiedzi