Gość banan79 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 witam! Więc czy jest gdzieś Dobra Dusza, która podzieliłaby się ze mną Maxem 4 lub 5 (oczywiście w wersji trial)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 wyslij adres na [email protected] :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Zassij tu Dobre miejsce szybko idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 przeciez on chcial wersje trial a nie cracka. a jezeli chodzi o pliki .max to nie optworzysz w maxie 4 plikow z maxa 5 i na odwrot wiec moze to byc powodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość banan79 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Agmakonts , nie bądź taki święty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 mnie tez denerwuje ta hipokryzja forumowiczow(wszyscy wiemy jakie wiekszosc ma oprogramowanie)jednak regulamin forum to regulamin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość banan79 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 ;) dzięki Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 tomku to nie chodzi o to jakie kto ma oprogramowanie bo wiadomo co kto ma:D tylko o to ze nie mowimy o tym na forum jest przeciez pm banan ty nie dziekuj odrobisz w polu[joke] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 dokladnie o to samo mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 demo maxa 4 nigdzie juz nie dostaniesz i nawet najstarsi gorale nie mają discreet zawsze przy wypuszczeniu nowszej wersji zastepuje starsze dema nowym ... a co do gadania o warezach ... mi tam to zwisa ale bede sie smial jak ktos tu kiedys napisze ze go zgarneli bo sie z tym obnazał ... trzeba miec troche pojecia gdzie sie pisze i o czym sie pisze ... i jeszcze na tyle zeby malo co podzielic sie swoim adresem moze to wydaje sie smieszne ale jak najbardziej powazne ... a regulamin zecz swieta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grom Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 napisz do mnie na gg zobacze co da sie zrobic 3074075 mam 2 maxy w domqu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi