Napisano 10 Kwiecień 200520 l witam! Więc czy jest gdzieś Dobra Dusza, która podzieliłaby się ze mną Maxem 4 lub 5 (oczywiście w wersji trial)??
Napisano 10 Kwiecień 200520 l przeciez on chcial wersje trial a nie cracka. a jezeli chodzi o pliki .max to nie optworzysz w maxie 4 plikow z maxa 5 i na odwrot wiec moze to byc powodem.
Napisano 10 Kwiecień 200520 l mnie tez denerwuje ta hipokryzja forumowiczow(wszyscy wiemy jakie wiekszosc ma oprogramowanie)jednak regulamin forum to regulamin...
Napisano 10 Kwiecień 200520 l tomku to nie chodzi o to jakie kto ma oprogramowanie bo wiadomo co kto ma:D tylko o to ze nie mowimy o tym na forum jest przeciez pm banan ty nie dziekuj odrobisz w polu[joke]
Napisano 10 Kwiecień 200520 l demo maxa 4 nigdzie juz nie dostaniesz i nawet najstarsi gorale nie mają discreet zawsze przy wypuszczeniu nowszej wersji zastepuje starsze dema nowym ... a co do gadania o warezach ... mi tam to zwisa ale bede sie smial jak ktos tu kiedys napisze ze go zgarneli bo sie z tym obnazał ... trzeba miec troche pojecia gdzie sie pisze i o czym sie pisze ... i jeszcze na tyle zeby malo co podzielic sie swoim adresem moze to wydaje sie smieszne ale jak najbardziej powazne ... a regulamin zecz swieta ;]
Napisano 18 Kwiecień 200519 l napisz do mnie na gg zobacze co da sie zrobic 3074075 mam 2 maxy w domqu