Gość stachu666 Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Witam, zastanawiam się czy oglądaliście kiedyś ... hmm... na pewno oglądaliście film "Resident Evil". Mi w sumie to się bardzo podobał, nie powiem, odkąd go 1 raz obejrzałem, chciałem stworzyć coś takiego jak schemat Racoon City jaki był przedstawiony :) no i udało się, zajęło to trochę czasu, ale wreszcie jest. naturalnie nie ma wątpliwości która prezentacja jest lepsza: oryginalna filmowa czy moja... w mojej nie ma tylu bajerków co w oryginale i oczywiście są różnice których nie mogłem uniknąć: przede wszyskim ruch kamery, modele i kolory (bo o texturach to nie mozna powiedzieć). To jest oczywiście schemat tak więc wszystko jest uproszczone...mam nadzieję że wam się spodoba :D link: http://rapidshare.de/files/1237263/scheme_final.avi.html jakby ktoś chciał porównać, to w Resident evil ta animacja to około 20 minuta filmu
Kris_R Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 no w zasadzie 90% animki to ruch kamery. I szkoda tylko, że to właśnie ruch kamery jest najsłabszą częścią animki. Jak chodzi o zgodność z oryginałem to całkiem fajnie wyszło :) Od razu widać, że to jest to ujęcie. Bez bajerków i z błędami, ale podobieństwo jest
Rascal Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Dosc egzotyczny sposob zamieszczania swojej pracy... coz niestety nie udalo mi sie jej pobrac.
Lumpy Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Trzeba kliknąć we FREE i poczekać 30 sekund, potem kliknąć i zapisać na dysku. ;)
Mcode Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Fajna animka. Bardzo podobna Do filmowej nie licząc grafiki na powieżchni.
JmTm00 Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Resident Evil rulez!...co do animki to calkiem okej, mi osobiscie brakowalo troszke "bajerow" w sensie jakis "glow-ów" i innych takich ale fajnie to wyszlo...
Rekomendowane odpowiedzi