Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, zastanawiam się czy oglądaliście kiedyś ... hmm... na pewno oglądaliście film "Resident Evil". Mi w sumie to się bardzo podobał, nie powiem, odkąd go 1 raz obejrzałem, chciałem stworzyć coś takiego jak schemat Racoon City jaki był przedstawiony :)

no i udało się, zajęło to trochę czasu, ale wreszcie jest.

naturalnie nie ma wątpliwości która prezentacja jest lepsza: oryginalna filmowa czy moja...

w mojej nie ma tylu bajerków co w oryginale i oczywiście są różnice których nie mogłem uniknąć: przede wszyskim ruch kamery, modele i kolory (bo o texturach to nie mozna powiedzieć). To jest oczywiście schemat tak więc wszystko jest uproszczone...mam nadzieję że wam się spodoba :D

link:

http://rapidshare.de/files/1237263/scheme_final.avi.html

jakby ktoś chciał porównać, to w Resident evil ta animacja to około 20 minuta filmu

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no w zasadzie 90% animki to ruch kamery. I szkoda tylko, że to właśnie ruch kamery jest najsłabszą częścią animki. Jak chodzi o zgodność z oryginałem to całkiem fajnie wyszło :) Od razu widać, że to jest to ujęcie. Bez bajerków i z błędami, ale podobieństwo jest

Napisano

Dosc egzotyczny sposob zamieszczania swojej pracy... coz niestety nie udalo mi sie jej pobrac.

Napisano

Trzeba kliknąć we FREE i poczekać 30 sekund, potem kliknąć i zapisać na dysku. ;)

Napisano

Fajna animka. Bardzo podobna Do filmowej nie licząc grafiki na powieżchni.

Napisano

Resident Evil rulez!...co do animki to calkiem okej, mi osobiscie brakowalo troszke "bajerow" w sensie jakis "glow-ów" i innych takich ale fajnie to wyszlo...