Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio zrobiłem sobie dla zabawy taką oto prackę :) ...... Jest to panna zakonna do pewnego amatorskiego systemu rpg... stworzona do opisu brzmiącego mniej więcej tak: długa suknia, półprzezroczysty, kryształowy napierśnik, duża tarcza i łysa głowa.. wszystko utrzymane w odcieniach niebieskiego... hehe Jak chcecie to piszcie co sądzicie... :P Może komuś się spodoba...

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co do napiersnika to zaistniala jakas pomylka :]

Szczerze mowiac to mi sie nei podoba, ale moze dlatego ze nie znosze takiego stylu....

Napisano

wykonanie moze być z tłem już gorzej..tylko że manga to rysowanie w uproszczeniu wg nazuconego schematu tak jak się rusuje muszke miki inaczej[w innym stylu] się jej nie da narysowac bo nie będzie podobna do myszki miki....zdolności masz bo zachowałeś proporcje(choć dla mnie troche te cyce za duże, one są prawie wielkości głowy:/ )..no tak czy siak zdolności masz a marnujesz je na rysowanie wg nazuconego schematu jakim jest manga co bardzo cię ogranicza...

Napisano

"Takie se... :/" Ręce kompletnie poszły... w lewej coś sięstało z kciukiem.. druga wogule nie kształtna, palce koslawe i wymiary nie pasują... pozatym suknia wyszła jakoś płasko...

Napisano

mangowe klimaty...duze dydy ale jakos tak dziwnie wyglada...i ta lysina :(

no ale o gustach sie nie dyskutuje:P

Napisano
  • Autor

thx za koments... hehe tak podejrzewałem że mało komu będzie się podobało... styl jedynie preferowany przez maniaków :) ale ja po prostu lubię sobie od czasu do czasu w chwili wolnej coś takiego maznąć (a może przy okazji jeszcze komuś innemu się spodoba.. )..... co do łapek to mój braciak był referką.. u niego kciuk przesłaniały trzy dolne paluchy :P (ale on podobno mutant jest...)

Napisano

pierwszy raz widzę łysą kobitkę w mangowym stylu - jakoś nie wygląda to najlepiej - a z cycami to troszkę przesadziłes - no i uwagi jak powyzej (dłonie), cieni i odblaski na ieczu i tarczy też nie za bardzo. A co do ograniczeń tego stylu można zdfziałas o wiele więcej - swiadczy o tym masa tapet w necie - wcale postaci nie musdza być aż tak uproszczone :P

Pozdr

giorgione

Napisano
styl jedynie preferowany przez maniaków :)

ja lubie mangowe klimaty ale jakos mi nie podpasowalo nie wiem czemu

czasami tak poprostu jest :)

ale niemartw sie roob dalej:)

Napisano

co do piersi to zapraszam na strone kolegi autora, :D (chociaz nawigacja moglaby byc lepsiejsza ciut :))

pzdr...