pomiot Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Ostatnio zrobiłem sobie dla zabawy taką oto prackę :) ...... Jest to panna zakonna do pewnego amatorskiego systemu rpg... stworzona do opisu brzmiącego mniej więcej tak: długa suknia, półprzezroczysty, kryształowy napierśnik, duża tarcza i łysa głowa.. wszystko utrzymane w odcieniach niebieskiego... hehe Jak chcecie to piszcie co sądzicie... :P Może komuś się spodoba...
Drakula Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 co do napiersnika to zaistniala jakas pomylka :] Szczerze mowiac to mi sie nei podoba, ale moze dlatego ze nie znosze takiego stylu....
Mkaszpir Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Mangi nie zdzierżę w konceptach, średnio na jeża mi się podoba :/
pa6L0 Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 wykonanie moze być z tłem już gorzej..tylko że manga to rysowanie w uproszczeniu wg nazuconego schematu tak jak się rusuje muszke miki inaczej[w innym stylu] się jej nie da narysowac bo nie będzie podobna do myszki miki....zdolności masz bo zachowałeś proporcje(choć dla mnie troche te cyce za duże, one są prawie wielkości głowy:/ )..no tak czy siak zdolności masz a marnujesz je na rysowanie wg nazuconego schematu jakim jest manga co bardzo cię ogranicza...
Marduk Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 "Takie se... :/" Ręce kompletnie poszły... w lewej coś sięstało z kciukiem.. druga wogule nie kształtna, palce koslawe i wymiary nie pasują... pozatym suknia wyszła jakoś płasko...
Baldack Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 mangowe klimaty...duze dydy ale jakos tak dziwnie wyglada...i ta lysina :( no ale o gustach sie nie dyskutuje:P
pomiot Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Napisano 14 Kwiecień 2005 thx za koments... hehe tak podejrzewałem że mało komu będzie się podobało... styl jedynie preferowany przez maniaków :) ale ja po prostu lubię sobie od czasu do czasu w chwili wolnej coś takiego maznąć (a może przy okazji jeszcze komuś innemu się spodoba.. )..... co do łapek to mój braciak był referką.. u niego kciuk przesłaniały trzy dolne paluchy :P (ale on podobno mutant jest...)
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 pierwszy raz widzę łysą kobitkę w mangowym stylu - jakoś nie wygląda to najlepiej - a z cycami to troszkę przesadziłes - no i uwagi jak powyzej (dłonie), cieni i odblaski na ieczu i tarczy też nie za bardzo. A co do ograniczeń tego stylu można zdfziałas o wiele więcej - swiadczy o tym masa tapet w necie - wcale postaci nie musdza być aż tak uproszczone :P Pozdr giorgione
Baldack Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 styl jedynie preferowany przez maniaków :) ja lubie mangowe klimaty ale jakos mi nie podpasowalo nie wiem czemu czasami tak poprostu jest :) ale niemartw sie roob dalej:)
Amrun Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 co do piersi to zapraszam na strone kolegi autora, :D (chociaz nawigacja moglaby byc lepsiejsza ciut :)) pzdr...
Rekomendowane odpowiedzi