Gość oziris Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam Jestem nowy ale już co nieco łapie (powoli) Max'a używam od paru miechów ale od niedawna, podczas uruchamiania zacina się kompletnie na mentalray.dll i dalej nic. Próbowałem już chyba wszystkiego Odinstalki przeinstalki itd i jednym słowem jestem w dużej czarnej kropie. Jeśli ktoś wie jak to wszystko naprawić to prosze o POMOC!! Z góry thx
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 moze zablokowales go jakims firewallem-musi miec dostep do karty sieciowej-tylko to mi przychodz...
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Ha tez miałem kiedys taki problem, rozwiązałem go w taki sposob: Zainstalowałem z innej płyty jak nie pomoze to przeinstalka systemu bo moze jakis bład z win`a.
Gość oziris Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 moze zablokowales go jakims firewallem-musi miec dostep do karty sieciowej-tylko to mi przychodz... Hmmmm... spróbowałem twojego sposobu ale nic nowego sie nie dzieje, znowu na mentalray.dll sie zacina spróbuje dzis sposobu zaproponowanego przez hcpiter666 może to coś pomoże
Rekomendowane odpowiedzi