Gith Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 No wlasnie... Frequently Asked Questions... Proponuje utworzyc cos takiego, bo juz mi sie nie chce patrzec na to ile razy ktos pyta jaka jest lepsza technika modelowania, ktory program jest najlepszy (sic) i tak mozna by wymieniac i wymieniac... Nie wiem, moze to byc dzial (tylko koniecznie w jakims widocznym i rzucajacym sie w oczy miejscu) Co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Podpisuje się pod tym![piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 calkiem sensowna propozycja podpisuje sie tez pod ta propozycja !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 pomysł jest jak najardziej dobry,tylko pozostaje pytanie ktoto napisze? jakktoś machęć i wiedzę toniech wkleja swoje teksty tu i będziemy je ewentualnie wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 hmm a moze poprostu dac caly topicdo wgladu ?? wiem ze glupia propozycja ale czau troche zaoszczedzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Moze przetlumaczyc faq angielski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 Widze, ze pomysl sie spodobal :) I chyba najlepiej bedzie, tak jak Saygon mowi, Tu wrzucamy texty, a pozniej bedziem korygowac ew. no i wrzucac ostateczne formy do nowego dzialu. Z tym, ze teraz mam koniec roku takze dopiero poklasyfikacji bede mogl cos porobic. A na razie musze troche popoprawiac ;) Pozdrawiam Gith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Nie lepiej przetlumaczyc ten angielski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Originally posted by Karawan Nie lepiej przetlumaczyc ten angielski? jakchcesz tonik cinie broni, ale moze troche własnej inwencji??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 A nie lepiej i to i to? :P Mozesz zaczac tlumaczyc, a ja i reszta moze pisac wlasne jesli chca [spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi