Napisano 14 Maj 200321 l No wlasnie... Frequently Asked Questions... Proponuje utworzyc cos takiego, bo juz mi sie nie chce patrzec na to ile razy ktos pyta jaka jest lepsza technika modelowania, ktory program jest najlepszy (sic) i tak mozna by wymieniac i wymieniac... Nie wiem, moze to byc dzial (tylko koniecznie w jakims widocznym i rzucajacym sie w oczy miejscu) Co o tym sadzicie?
Napisano 15 Maj 200321 l pomysł jest jak najardziej dobry,tylko pozostaje pytanie ktoto napisze? jakktoś machęć i wiedzę toniech wkleja swoje teksty tu i będziemy je ewentualnie wybierać.
Napisano 15 Maj 200321 l hmm a moze poprostu dac caly topicdo wgladu ?? wiem ze glupia propozycja ale czau troche zaoszczedzi??
Napisano 18 Maj 200321 l Autor Widze, ze pomysl sie spodobal :) I chyba najlepiej bedzie, tak jak Saygon mowi, Tu wrzucamy texty, a pozniej bedziem korygowac ew. no i wrzucac ostateczne formy do nowego dzialu. Z tym, ze teraz mam koniec roku takze dopiero poklasyfikacji bede mogl cos porobic. A na razie musze troche popoprawiac ;) Pozdrawiam Gith
Napisano 18 Maj 200321 l Originally posted by Karawan Nie lepiej przetlumaczyc ten angielski? jakchcesz tonik cinie broni, ale moze troche własnej inwencji???
Napisano 20 Maj 200321 l Autor A nie lepiej i to i to? :P Mozesz zaczac tlumaczyc, a ja i reszta moze pisac wlasne jesli chca [spox]