lukas Napisano 15 Maj 2003 Napisano 15 Maj 2003 mam naprawde duza prosbe czy wie ktos jak zrobic aby cos roslo np. drzewa.....jezeli ktos mnie niebardzo rozumie to chodzi mi o efekt z katedry.......
Arnet Napisano 15 Maj 2003 Napisano 15 Maj 2003 zwróć sie z tym pytaniem najlepiej do Tomka Baginskiego ;-)
Gith Napisano 16 Maj 2003 Napisano 16 Maj 2003 Nie uzywal skryptu GROW... tylko autor (Adam \'ASD\' Wierzchowski) tego skryptu zwrocil sie z takim zapytaniem do Pana Tomasza B., uzyskal odpowiedz i sam napisal skrypt :) A skrypt GROW mozesz sciagnac ze strony, na ktorej obecnie sie znajdujesz :D Pozdrawiam Gith
Gość Karawan Napisano 16 Maj 2003 Napisano 16 Maj 2003 Gith nie rob ze mnie durnia, od dawna wiem ze jest on na stronie!
Gith Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 :D Sorki tylko Cie poprawialem, nie czuj sie urazony bo wierz mi ze tego nie chcialem. Jeszcze raz pszepłaszam [winko] Gith
Gość Karawan Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 [piwo] na zgode - przeprosiny przyjęte :)))))[uścisk]
rayge Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 co nie zmienia faktu ze bagiński nie uzywal skryptu grow.
lukas Napisano 22 Maj 2003 Autor Napisano 22 Maj 2003 teraz po dluzszych probach doszedlem do wniosku ze ten grow jest \"troche\" niestbilny!!!!!!!! a recznie cos mi nie specjalnie wychodzi........
Tomasz Kucharz Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Zastosuj patch deform - i animuj procent przesunięcia wsględem spline\'a. Moze o coś takiego ci chodzi - podobnie było w katedrze - moment kiedy gostek dochodzi do przepaści i sekunde przed tym jak opiera laske o ziemie
Rekomendowane odpowiedzi